Nestlé susține Capitala Europeană a Tineretului Cluj-Napoca 2015

Federaţia Share Cluj-Napoca

Un nou program european, „Nestlé Needs YOUth”, vine în ajutorul tinerilor care pregătesc Clujul pentru Capitala Europeană a Tineretului în 2015.

Destinat sprijinirii tinerilor aflați la început de carieră, programul va promova primul oraș din România care a câștigat acest statut. Prin intermediul „Nestlé Needs YOUth”, tinerii vor avea acces la o serie de sesiuni de orientare profesională și îndrumare în redactarea CV-ului, workshop-uri susținute de reprezentanții Nestlé și evenimente cu invitați speciali, toate acestea oferind continuitate inițiativei Nestlé de a contribui la integrarea tinerilor pe piața muncii.

„Faimos pentru atmosfera studențească vibrantă și desemnat Capitală Europeană a Tineretului în 2015, Clujul are ocazia acum să demonstreze că tinerii au o voce care merită ascultată. De aceea, am văzut în acest eveniment o oportunitate binevenită de a participa cu programul nostru „Nestlé Needs YOUth”pe plan local, contribuind la dezvoltarea aptitudinilor profesionale ale tinerilor” a declarat Hervé de Froment, Country Manager, Nestle România.

Federaţia Share Cluj-Napoca este în toiul pregătirilor pentru evenimentele care vor avea loc în Capitala Europeană a Tineretului. „Pe măsură ce ne apropiem de momentul lansării, cu ajutorul partenerilor, proiectul nostru de suflet prinde din ce în ce mai mult contur. Suntem mândri că pornim în această călătorie, care se anunță captivantă, alături de Nestle România și programul sau pentru tineret, „Nestlé Needs YOUth”, menit să aducă un plus de valoare în creșterea calității vieții tinerilor din Europa” a declarat Vlad Pop, președintele Federației Share Cluj-Napoca.

Implicarea Nestle România în programul Youth@Cluj-Napoca 2015 vizează consolidarea colaborării companiei cu universitățile și asociațiile studențești din acest oraș al tinerilor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu