Naționala masculină de handbal va disputa două amicale în locul tradiționalului turneu „Trofeul Carpați”

Foto: Dan Bodea

Tradiționalul turneu de handbal organizat în luna decembrie și dotat cu „Trofeul Carpați” ar fi trebuit să se desfășoare anul acesta la Cluj-Napoca în perioada 27-30 decembrie. La eveniment și-au anunțat inițial participarea reprezentativele Turciei, Elveției și Iranului, alături de naționala „tricoloră”.

Din cauza problemelor generate de evoluția pandemiei de coronavirus, Elveția și Iranul și-au anulat prezența la turneul de la Cluj-Napoca. Astfel, România va disputa două jocuri de verificare cu prima reprezentativă a Turciei, singura echipă din străinătate care și-a reconfirmat participarea. Cele două amicale vor fi găzduit de Sala Polivalentă Cluj-Napoca în zilele de 27 și 29 decembrie, ambele partide fiind programate de la ora 18:05.

Naţionala României se pregăteşte pentru preliminariile Campionatului Mondial. În perioada 7-9 ianuarie 2022, tot la Cluj-Napoca, va avea loc turneul preliminar de calificare la mondiale, la care naționala pregătită de Xavier Pascual va întâlni selecționatele din Israel, Cipru și Moldova.

Distribuie:

Postaţi un comentariu