Ministrul Educației anunță ce unități de învățământ vor intra în online

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat luni că şcolile în care rata de vaccinare este sub 60% în ziua de vineri, iar incidenţa infectărilor cu noul coronavirus în localitatea respectivă este mai mare de 3 la mie vor intra în online.

Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică a județului Cluj, în județul Cluj există 16 localități în care rata de incidență a cazurilor de COVID –  19 este de peste 3 la mie.

Lista completă a localităților în care rata de incidență este mai mare de 3 la mie:

 

Rata de incidență a COVID-19 în municipiul Cluj-Napoca a ajuns, luni, 10 ianuarie, în municipiul Cluj-Napoca la 5,02 la mie, în timp ce la nivelul întregului județ este de 3.44. Județul Cluj este, de altfel, județul cu cea mai mare rată de incidență din țară și județul care înregistrează cel mai mare număr de cazuri (440),  după municipiul București.

De asemenea, conform Inspectoratului Școlar Județean Cluj, în județul Cluj, la data de 17.12.2021, ultima dată pentru care există raportată date privind vaccinarea personalului din unitățile de învățământ, există 39 de unități de învățământ în care rata de vaccinare este mai mică decât 60%.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu