Mese gratuite zilnice pentru studenții vaccinați ai Universității Tehnice din Cluj

Foto: Universitatea Tehnică Cluj-Napoca

Studenții de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca vor avea parte de o masă caldă gratuită pe zi dacă se vaccinează în perioada următoare. Facilitatea va fi acordată pe toata durata lunii noiembrie, dar ea va fi extinsă, cel mai probabil, și în decembrie.

Masa gratuită la cantinele universității este în valoare de 12 lei pe zi și se va acorda tuturor studenților care fac dovada efectuării schemei complete de vaccinare cu ambele doze până la data de 20 octombrie sau au 10 zile trecute de la ultima doză în funcție de vaccin.

Dacă valoarea mesei depășește 12 lei, studenții vor plăti numai diferența. Cei care nu vor reuși să se vaccineze până la termenul stabilit au posibilitatea de a beneficia de masa caldă în luna decembrie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Universității Tehnice, Mirela Boțan, vor beneficia de această facilitate toți studenții, indiferent dacă sunt sau nu cazați în cămine.

Începând de săptămâna viitoare, va fi deschis un centru de vaccinare în campusul din cartierul Mărăști, asta pe lângă faptul că studenții au la dispoziție și teste gratuite. De asemenea, și studenții din campusul Observator se pot vaccina la Liceul Tudor Popoviciu, în baza unui protocol încheiat cu universitatea. Până la această dată, circa 60 la sută dintre studenții universității sunt vaccinați anti-Covid”, a declarat, pentru Transilvania Reporter, purtătorul de cuvânt al Universității Tehnice.

„Pentru a putea beneficia de aceste mese gratuite trebuie să completați formularul de mai jos cu datele solicitate, printre care se află dovada că sunteți studenți UTCN (fotografie cu vizele din carnetul de student) și dovada că îndepliniți condițiile de vaccinare (greenpass-ul):
https://forms.gle/GFhzJJzpvi5XBRJ28. Formularul se poate completa până în data de 20 octombrie 2021, ora 14:00, iar gratuitatea va fi în vigoare pe toată durata lunii noiembrie. Tot ce va trebui să faceți începând cu data de 1 noiembrie este să prezentați la cantină carnetul de student pentru a vă ridică masa gratuită, în bugetul menționat. Dacă valoarea mesei depășește bugetul alocat, se plătește numai diferența. Cei care nu obțin greenpass-ul până la închiderea formularului au posibilitatea de a se înscrie pentru luna decembrie, când vom lansa un nou formular
”,  au transmis într-un comunicat și reprezentanții Organizaţiei Studenților din Universitatea Tehnică Cluj-Napoca.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu