MedLife deschide o clinică de dimenisiuni mari în Cluj

Foto: presagalati.ro

MedLife, unul dintre principalii operatori de servicii medicale private din România, va deschide anul acesta o hyperclinică la Cluj-Napoca. Informația a fost confirmată pentru Transilvania Reporter de echipa de PR a companiei: „Într-adevăr, MedLife va face o investiție în Cluj și va deschide o clinică de mari dimensiuni”.

10 milioane de euro pentru investiții

„2015 va reprezenta unul din cei mai importanţi ani în dezvoltarea MedLife prin prisma investiţiilor pe care vrem să le derulăm. Intenţionăm să ne consolidăm poziţia de lider pe toate segmentele de business şi să investim în reţelele proprii de clinici, spitale, laboratoare şi farmacii. În plus, vrem să derulăm două-trei achiziţii la nivel regional. Nu excludem nici achiziţia unor pachete majoritare de acţiuni ale unor jucători din top 10 de pe piaţa serviciilor medicale, indiferent de dimensiunea acestora, în măsura în care vor exista astfel de oferte. Valoarea totală a investiţiilor va depăşi 10 milioane de euro”, declarat Mihai Marcu, preşedintele Consiliului de Administraţie al MedLife, potrivit Mediafax.

MedLife vrea să dezvolte şi segmentul de spitale, având în plan o secţie de cardiologie intervenţională şi un spital multidisciplinar care va oferi asistenţă medicală în regim de spitalizare de zi, ambele în Bucureşti.

Compania vrea să deschidă în acest an clinici în Cluj, Craiova, Piteşti, Ploieşti şi Bucureşti.

Distribuie:

Postaţi un comentariu