Meciul ”U” Cluj – FC Brașov se joacă fără spectatori în tribune! Raed Arafat: „Nu se agreează nicio derogare”

Foto: Dan Bodea

Toate competițiile sportive din România se vor derula fără prezența publicului în tribune cel puțin până în data de 25 noiembrie, așa cum Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a decis la data de 22 octombrie. Astfel, meciul dintre FC Universitatea Cluj – FC Brașov, de luni, 8 noiembrie, se va juca cu porțile închise.

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, declarase recent că a avut discuții cu reprezentanții CNSU pentru a relaxa interdicțiile impuse competițiilor sportive, în perspectiva meciului România – Islanda din 11 noiembrie, de la București.

Șeful FRF se declarase optimist, susținând că existau premise ca accesul publicului la evenimentele sportive să fie permis începând cu data de 8 noiembrie. Vineri, într-o conferință de presă, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a negat posibilitatea redeschiderii arenelor sportive și a menționat că nu se acceptă derogări de la decizia din 22 octombrie.

„În acest moment, nu știu să se agreeze oricare derogare, în situația în care ne aflăm. Nu știu de derogări, nu știu să existe intenția de a aproba derogări la acest moment. Avem o situație serioasă, trebuie să ne concentrăm pe măsurile care sunt.

Trebuie să vedem cum să ieșim din situația asta, să scadă presiunea de pe sistemul sanitar. Când dai o derogare, începe lanțul derogărilor, pentru că vor veni și alte competiții. Înainte, au fost cerute derogări pentru competiții de la Cluj, care nu s-au dat, pentru tenis, nici aici nu cred că se vor da derogări”, a explicat Raed Arafat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu