Masterclass cu Andre Agassi și Steffi Graf, la Sports Festival

Sports Festival (13-16 iunie 2024) pregătește o ocazie unică pentru fanii tenisului din România. Andre Agassi, legenda tenisului mondial cunoscut pentru stilul său inconfundabil de joc, va susține alături de soția sa, Steffi Graf, o altă legendă a sportului cu un palmares impresionant de 22 de titluri de Grand Slam, un masterclass exclusiv. Publicul va putea să îi asculte pe cei doi și să descopere povești din culisele carierelor lor impresionante. Evenimentul va avea loc în data de 16 iunie, de la ora 14:00, în BTarena. Masterclass-ul va fi moderat de Andreea Esca, iar locurile sunt limitate.

Biletele masterclassului susținut de Andre Agassi și Steffi Graf la Sports Festival, se pun în vânzare marți, exclusiv pentru posesorii cardului Mastercard de la Banca Transilvania, care vor beneficia și de 10% discount. De miercuri, 22 mai, se deschide vânzarea de bilete online fără restricții, iar posesorii de carduri Mastercard BT beneficiază în continuare de aceeași reducere de 10%. Cei care vor să participe pot să își achiziționeze biletul online, de pe: https://bilete.sportsfestival.com/. Taxa de participare costă 100 de lei, iar jumătate din valoarea fiecărui bilet vândut va fi donată către susținerea activității Fundației Nadia Comăneci.

Cei doi tenismeni celebri sunt invitații speciali ai Sports Festival la demonstrativul de tenis. Ei vor juca pentru prima dată în fața publicului din România, iar formula de patru, alături de Simona Halep și Andrei Pavel, este o premieră globală. Spectacolul de tenis va avea loc cu o zi înainte de Masterclass, în 15 iunie, de la ora 18.00, în BT arena.

De-a lungul edițiilor anterioare ale Sports Festival, publicul a putut vedea la Masterclass profesioniști din sport dedicați profesiei lor, cu rezultate excepționale: Darren Cahill, Patrick Mouratoglou, Ana Maria Brânză.

Distribuie:

Postaţi un comentariu