Marș pentru încurajarea mersului la birou pe două roți

Foto: Dan Bodea

Bicicliștii sunt invitaţi astăzi, 25 septembrie, de la ora 18:00, la marşul Bike2Work care are ca scop promovarea mersului pe două roţi,  nu doar ca metodă de relaxare, ci şi pentru deplasarea la serviciu.

Marşul se desfăşoară pe următorul traseu: B-dul 21 decembrie 1989, staţia RATUC „Someşul” (zona BRD, Someşul) – Str. Piteşti – Str. Dorobanţilor – Str. Teodor Mihali – pontonul din Iulius Parc.

Proiectul Bike2Work, iniţiat de Junior Chamber International (JCI) Cluj şi Registrul de Biciclete, îşi propune să încurajeze mersul la birou cu bicicleta,  să promoveze protejarea în trafic a bicicliştilor şi să determine creşterea siguranţei bicicletelor în general. Marşul de astăzi este a doua acţiune din proiectul Bike2Work,  ce se desfăşoară în perioada 2014 – 2015,  ca urmare a unui chestionar de analiză a nevoilor bicicliştilor, la care au răspuns peste 800 de participanţi, dintre care 68% (650) posesori de bicicletă.

JCI este o platformă de oportunități de dezvoltare prin care tinerii dobândesc puterea de a crea schimbări pozitive în comunitatea în care trăiesc.

 

Postaţi un comentariu