Mai sunt două zile până la deschiderea Târgului de Crăciun Cluj-Napoca

Au mai rămas două zile până la deschiderea Târgului de Crăciun din Piața Unirii din Cluj-Napoca.

Vineri, la ora 19.00,  va avea loc deschiderea oficială a Târgului de Crăciun din Piața Unirii din Cluj-Napoca,care va rămâne deschid până în data de 31 decembrie 2023.

Deschiderea oficială va fi prefațată de un concert susținut de Corul de Copii al Operei Maghiare din Cluj, urmat la 19.15 cu aprinderea luminițelor, iar de la 19.30 un concert Carla’s Dreams.

Începând cu 24 noiembrie 2023, în Piața Unirii, vor fi amplasate peste 75 de căsuțe iluminate și decorate specific sărbătorilor de iarnă, unde vor avea loc activități dedicate copiilor, tinerilor și familiilor, dar vor fi comercializate și cele mai delicioase produse de sezon ale producătorilor locali.

După weekend-ul de deschidere, în timpul săptămânii Târgul de Crăciun va fi deschis în fiecare zi. De luni până joi, programul de funcționare este de la 10:00 la 22:00, iar în weekend programul târgului se va prelungi de la 10:00 până la ora 23:00.

Pe toată perioada Târgului de Crăciun, programul de la scenă va începe în fiecare zi, de la ora 18:00.

Programul primului weekend:

Sâmbătă, 25 noiembrie, program 10:00 – 23:00
18:30 – Kids Sing Academy
19:00 – EMAA
20:00 – Speak Floyd

Duminică, 26 noiembrie, program 10:00 – 23:00
18:00 – Povești la Gura Sobei – “Harap Alb” (în fața bradului de Crăciun)
19:00 – Prințesa KARLA și prietenii ei

Vizitatorii pot găsi, la târg,i o varietate de produse: de la decorațiuni și cadouri magice de Crăciun la produse de meșteșugărit, de la costume populare tradiționale la blănuri călduroase și pline de stil.

Organizatorii îi vor aștepta pe cei care se vor aventura iarna aceasta alături de elfi pe ,,Planeta Crăciun” cu preparate pentru toate gusturile. De la turtă dulce la cozonaci tradiționali de casă, de la brânzeturi maturate la produse tradiționale din carne, preparatele gătite în târg vor fi pregătite special pentru fiecare. Printre preparatele tradiționale românești, vizitatorii vor fi întâmpinați și cu produse din bucătăria internațională precum: kurtos kalacs, burgeri, churros, cârnați vienezi și multe altele.

Cu ocazia organizării Târgului de Crăciun de către echipa UNTOLD Universe, în Piața Unirii va fi amplasată și o scenă unde vor avea loc concerte și spectacole în fiecare zi, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În piață va fi prezentă și o roată panoramică, un carusel, căsuțe poștale pentru scrisori și Căsuța lui Moș Crăciun. La căsuță copiii se vor putea bucura alături de părinți de ateliere și jocuri interactive, în fiecare zi, în programul de funcționare al târgului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu