<LiveTR Explozii la Bruxelles. Numărul celor morți a ajuns la 34

Imagini realizate imediat după explozii de clujeanca Alina Madar

Încheiem aici relatarea în timp real a evenimentelor de la Bruxelles. Reveniți pe site-ul Transilvania Reporter pentru a urmări evoluția situației, în alte articole. Dacă doriți să vedeți desfășurarea evenimentelor relatate în ordine cronologică, schimbați așezarea cu ajutorul săgeților de mai jos.

Potrivit presei belgiene, organizația teroristă ISIS a revendicat atentatele din Bruxelles. Informația vine de la agenția de presă Amaq, apropiată organizației, care relatează: „Luptătorii ISIS au organziat mai multe atentate cu centuri explozive, marți, țintele fiind un aeroport și o stație de metrou din centrul capitalei Belgiei, Bruxelles”. Poliția belgiană are o poză cu trei bărbați suspecți pe care îi caută pentru a-i interoga. Aeroportul în care au avut loc exploziile va rămâne astăzi închis. Regele Felipe al Belgiei se va adresa în această seară populației într-o intervenție televizată.

Distribuie:

Nu există Comentarii

 1. imm says:

  De unde aveti voi informatiile astea?! Le monde anunta 1 mort.

 2. ANONIMUS says:

  La tovarasii conducatori europeni in frunte cu Angela Merkel le-a trebuit emigranti,iar acum acestia ca drept multumire ne bombardeaza.Bravoooooooooooooooooooo !!!!!!!!!
  Heil Hitler Frau Merkel !!!

 3. Patriot says:

  O sa fie astfel de atentate si in Romania. De asta sa fiti siguri.
  Doar ca mai dureaza putin pana aduce guvernul mai multi sirieni in Romania. Ca vorba aia “Unde-s multi puterea creste”.
  Dar eu zic sa nu primim nici un Terorist la noi in tara si sa ne impotrivim guvernului pentru ca noi nu vrem ca familia si prietenii nostri sa moara in timp ce merg la cumparaturi intr-un magazin sau la un cinematograf sa vada un film.
  Unde esti tu Tepes Doamne ?

Postaţi un comentariu