LicART, cel mai mare concurs de creație dedicat liceenilor, caută tinere talente

Una dintre fotografiile câștigătoare de anul trecut:Roots / Foto: Iulia Popa

Cel mai mare concursul de arte dedicat elevilor din România, Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni (Lic ART), a ajuns anul acesta la ediția cu numărul 14 și caută în continuare tineri creativi și dornici să se remarce.

Elevii pasionați de poezie și fotografie (alb-negru, portret, diversă) se pot înscrie pe site-ul competiției www.licart.ro la una dintre secțiunile concursului.  „Motive ar fi destule. Am putea începe cu premiile, cele mai mari acordate în România, la astfel de competiţii (anul trecut ele au depăşit 15.000 de lei). Şi cu numărul de participanţi. Anul trecut au fost peste 1500! Am putea continua cu oportunitatea de a deveni cunoscut şi apreciat pentru talentul tău. Plus că site-ul concursului şi pagina lui de facebook sunt vizitate zilnic de mii de oameni! Să continuăm cu posibilitatea de a interacţiona cu tineri din toată ţara şi cu şansa de a merge în cea mai tare Tabăra de Creaţie! Da, pentru că toţi finaliştii merg o săptămână la munte, la work-shop-uri şi distracţie! Şi, foarte important, poţi fi remarcat de una dintre personalităţile marcante din domeniile fotografic şi literar care sprijină acest festival prin participarea la Marile Jurii, care desemnează câştigătorii”, susțin organizatorii.

LicArt este organizat de Clubul Noua ne Pasă, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Ministerul Tineretului. Concursul este condus de omul de cultură și jurnalistul Radu Herjeu.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu