Leroy Merlin ajunge la Cluj

Foto: Dan Bodea

Primul magazin Leroy Merlin din Cluj Napoca şi al șaptelea din România se deschide, vineri, 6 noiembrie.
Este al doilea magazin din Transilvania al reţelei Leroy Merlin, situat pe Calea Turzii nr. 186, dispus pe o suprafață de aproximativ 9700 mp, cu o echipă de 96 de angajați.

“Ca în fiecare magazin Leroy Merlin, și aici clienții vor putea găsi o gamă variată de produse de calitate la prețuri mici pentru bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit. Toate produsele au prețuri adaptate la puterea de cumpărare a tuturor categoriilor de clienți, astfel încât fiecare din ei să aibă acces la cele mai bune soluții pentru amenajarea, reamenajarea sau construirea locuinței și a grădinii”, se arată într-un comunicat al companiei.

Magazinul Leroy Merlin din Calea Turzii va oferi clienților săi servicii de livrare, retur marfă, serviciul post-vânzare, finanțare, serviciul închiriere unelte, debitare lemn, mixare vopsea etc. Clienții vor beneficia, ca și în restul unităților Leroy Merlin, de consiliere specializată și personalizată pentru achiziționarea produselor dorite, astfel încât fiecare să primească cele mai bune soluții adaptate nevoilor și bugetului său.

„Deschiderea celui de-al doilea magazin Leroy Merlin în Transilvania confirmă angajamentul nostru față de piața din România, pe care ni l-am luat încă de la lansare, în 2011. Cluj-Napoca este, în opinia noastră, un oraș foarte dinamic, cu o rată de dezvoltare economică peste media națională. Astfel că deschiderea din Cluj-Napoca urmează firesc strategia noastră de dezvoltare la nivel național, susținând expansiunea prețurilor mici pe piața de bricolaj”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general Leroy Merlin România.

„Întreaga echipă a magazinului este bucuroasă să le ofere clienților produse de calitate la prețuri mici, accesibile oricui este interesat să-și amenajeze căminul. Dorim să le oferim locuitorilor din Cluj-Napoca și din împrejurimi experiența cumpărăturilor moderne, cu o gamă bogată de produse de calitate, mereu pe stoc și întotdeauna la cele mai mici prețuri”, a declarat Istvan Zsigmond, directorul magazinului Leroy Merlin Cluj Calea Turzii.

 

În prezent, în România, funcţionează 6 magazine Leroy Merlin (două magazine în București: Complexul Comercial Sun Plaza și Parcul Comercial Colosseum, un magazin în Craiova – Electroputere Mall, un magazin lângă Ploiești, pe DN1 km 6, comuna Blejoi, un magazin în Brașov pe Bd. Griviţei Nr.1L și un magazin pe Șoseaua Alexandria, Bragadiru, Ilfov).

Pentru detalii despre ofertele Leroy Merlin clienții interesați pot accesa site-ul companiei www.leroymerlin.ro, dar și pagina oficială de Facebook www.facebook.com/LeroyMerlinRomania pentru a primi sfaturi cu privire la amenajarea sau reamenajarea locuinței lor.

Fondat în 1923, Leroy Merlin are peste 370 de magazine în 12 țări și este liderul actual al pieței de bricolaj din Franţa și al treilea retailer la nivel mondial. Leroy Merlin România face parte din Grupul Adeo.

Distribuie:

Postaţi un comentariu