Jazz in the Park. Au început înscrierile pentru voluntarii ediției din 2018

Organizatorii festivalului Jazz in the Park caută peste 300 de oameni implicați pentru departamentele de producție, comunicare, guest, promovare, protocol, administrativ, vendori și pentru echipa Fondului Jazz in the Park. Ediția a șasea a festivalului va avea loc în 21 iunie-1 iulie la Cluj-Napoca, iar înscrierile sunt deschise online până în 1 aprilie.

Se pot înscrie persoane cu reședința în țară și străinătate cu vârsta minimă de 16 ani,  dornice să contribuie la organizarea festivalului. Experiența nu e un criteriu eliminatoriu.

La edițiile anterioare ale festivalului, voluntarii au apreciat deschiderea echipei și atmosfera plăcută, faptul că au învățat lucruri practice, utile pentru viitorul lor și că au reușit să se distreze și să-și facă noi prieteni, totul în timp ce dădeau o mână de ajutor la organizarea festivalului.

Voluntariatul la Jazz in the Park le oferă doritorilor șansa să afle în mod concret cum se organizează un eveniment de mare amploare, să învețe și să pună în aplicare informații noi, să cunoască artiștii și echipa festivalului dar și să interacționeze cu ceilalți voluntari.

Gala de deschidere a festivalului va fi marcată de concertul legendei Juan de Maros Afro-Cuban All Stars. Va urma apoi Concursul Internațional Jazz in the Park, în locul deja cunoscut de pe Malul Someșului. Festivalul va fi completat de concerte în stradă, în curtea Muzeului de Artă și în Parcul Central. Printre primele numele anunțate se numără Fanfare Ciocârlia, Moonlight Breakfast, JazzyBIT, A-C Leonte și Antal Gabor Trio. Alte formații vor fi anunțate curând.

Cei care doresc să devină voluntari se pot înscrie AICI. 

Distribuie:

Postaţi un comentariu