iPhone 5S disponibil pe site-urile românești la o zi după lansare

Apple a lansat marți, 10 septembrie noul iPhone 5S, ultimul și cel mai nou din generația Iphone. Deși proaspăt lansat, pe site-urile românești se găsește noul telefon, la prețuri foarte mari, chiar dacă la magazinele de specialitate va ajunge luna viitoare, fapt confirmat de operatorii de telefonie mobilă din România.

Pe site-ul okazii.ro iPhone 5S are modele diferite puse în vânzare, livrarea pentru fiecare produs fiind gratuită.

Lista prețuri:

iPhone 5S 64GB White Silver Alb 6.212 RON

iPhone 5S 16 GB White Silver Alb 5.318 RON

iPhone 5S 32 GB Gold 5.765 RON

Compania a îmbunătăţit camera foto/video pentru iPhone 5S, care are un senzor cu 15% mai mare decât cel de pe iPhone 5. Atunci când utilizatorii fac o fotografie, iPhone 5S realizează de fapt mai multe poze şi o alege pe cea mai bună. Apple susţine că fotografiile realizate de noul model sunt comparabile cu cele realizate cu aparatele SLR. Totodată, camera iPhone 5S va avea o funcţie de stabilizare automată a imaginilor. În plus, iPhone 5S va putea realiza clipuri în slow-motion, cu 120 de frame-uri pe secundă, conform romanialibera.ro

Telefonul va fi lansat iniţial în SUA, Australia, Canada, Franţa, Germania, Japonia, Singapore, Marea Britanie şi China, iar până în decembrie va fi disponibil în peste 100 de ţări. China este inclusă pentru prima dată pe lista ţărilor în care Apple lansează produse în primă etapă.

Apple a prezentat marţi şi iOS 7, noua versiune a sistemului de operare instalat pe iPhone-uri, iPad-uri şi alte produse.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu