Încep lucrările pentru racordarea la reţeaua de apă potabilă a localităţii Sălicea

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Lucrările de alimentare cu apă potabilă în localitatea Sălicea, comuna Ciurila vor începe în perioada următoare după ce astăzi autorităţile judeţene au semnat autorizaţia pentru acest proiect.

Lucrările, în valoare totală de 3.173.447 lei, vor fi realizate de Compania de Apă Someș S.A. și constau în realizarea de aducțiuni din sistemul de alimentare cu apă Cluj-Napoca – Feleacu – Casele Micești, proiect aflat în curs de execuție. În acest scop, pe traseul rețelei vor fi edificate un bazin de alimentare suprateran, o stație de pompare dotată cu un rezervor suplimentar de 100 de mc, cămine de vane, hidranți subterani, branșamente precum și alte echipamente și dotări corespunzătoare. Rețeaua de alimentare cu apă potabilă va avea o lungime de 17.600 metri și va traversa teritoriul a trei unități administrativ-teritoriale clujene, respectiv comunele Feleacu, Tureni și Ciurila.

„Mă bucur că am reușit să rezolvăm o problemă care era blocată de mai bine de doi ani și care îi afecta negativ pe toți locuitorii acestei localități limitrofe municipiului reședință de județ. În acest fel, într-o perioadă de timp pe care  mi-o doresc a fi cât mai scurtă, vom oferi locuitorilor din Sălicea acces la o apă de calitate și la toate beneficiile pe care aceasta le va aduce”, a  precizat președintele Consiliul Județean Cluj, Alin Tișe.

Aceste lucrări sunt parte a unui program derulat de Compania de Apă Someș S.A. care visează extinderea și modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă și canalizare de pe teritoriul întregului județ.

Postaţi un comentariu