În județul Cluj s-au înființat 13 fluxuri noi de vaccinare cu Pfizer/BioNTech

Vaccin Pfizer

În județul Cluj au mai devenit operaționale 13 fluxuri pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech, după cum urmează:

În municipiul Cluj-Napoca:

  • Centrul de vaccinare Școala Gimnazială „Ion Creangă”, Str. Peana nr. 2-4 – 2 fluxuri;

În municipiul Dej:

  • Centrul de vaccinare – Centrul de servicii sociale din Dej, Str. Regina Maria nr. 26 – 2 fluxuri;
  • Centrul de vaccinare Fosta Școala nr. 5, str. Fragilor nr. 6, Dej – 4 fluxuri;

În comuna Baciu:

  • Centrul de vaccinare Baciu – Căminul Cultural, Str. Transilvaniei, nr. 269 – 2 fluxuri;

În comuna Florești:

  • Centrul de vaccinare Școala Gimnazială „Gheorghe Șincai”, str. Andrei Mureșanu nr. 1, Sala de Sport – nr. 2 – 3 fluxuri.

Vaccinarea efectivă a persoanelor programate se va realiza începând de marți, 23 martie. Toți cei care doresc să se vaccineze se pot programa prin intermediul listelor de așteptare alocate acestor cabinete. Reamintim că programarea se poate realiza atât online în platformă, cât și telefonic în Call Center, la numărul 021.414.44.25. Fiecare persoană se poate înscrie pe o singură listă de așteptare, iar după ce este notificată că este un loc disponibil trebuie să acceseze platforma și să se programeze în termen de 24 de ore.

Locurile libere vor fi disponibile doar pentru persoanele înscrise în lista de așteptare, cu menținerea prioritizării. Astfel, vor fi notificate pe 75% din locuri persoane din cadrul populației la risc și pe 25%, lucrători din domenii esențiale. În cabinetele în care rămân locuri libere vor fi notificate persoanele din Etapa a III-a înscrise pe listele de așteptare.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Anca says:

    Centrul de vaccinare de pe Peana 2 4, Scoala Ion Creanga functioneaza din ianuarie. Si cu 2 fluxuri si cu 3 fluxuri cand am vaccinat si Moderna. Acuma in martie scrieti asa ceva??! De unde va luati informatiile?!

Postaţi un comentariu