În județul Cluj, doi din trei angajați în învățământ și unu din patru elevi s-au vaccinat

Inspectoratul Școlar Județean Cluj / Foto: Dan Bodea

În județul Cluj, doi din trei angajați în învățământ și unu din patru elevi sunt vaccinați, se arată într-o informare privind gradul de vaccinare în rândul personalului angajat în unitățile de învățământ preuniversitar din județul Cluj și din cadrul instituției Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

Potrivit informațiilor colectate de la nivelul tuturor unităților de învățământ preuniversitar din județul Cluj, statistica datelor centralizate de către Inspectoratul Școlar Județean Cluj, cu privire la rata generală de vaccinare a angajaților și a elevilor din sistemul educațional clujean, este următoarea:

• 68,96 % cadre didactice vaccinate, reprezentând 5.529 de persoane, din totalul celor 8.017 cadre didactice, din județul Cluj; 
• 66,90 % personal didactic auxiliar și nedidactic vaccinat, reprezentând 1.927 de persoane, din totalul celor 3.036, din județul Cluj;
• 24,30 % elevi vaccinați, reprezentând 10.566 de elevi, din totalul celor 43.413 elevi, cu vârsta peste 12 ani, din județul Cluj.

Rata de vaccinare a personalului din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Cluj este de 92%, raportată la totalul celor 50 de angajați ai instituției. Aceasta înseamnă că doar patru angajați ai instituției nu s-a vaccinat.

Ministerul Educației a solicitat vineri, 29 octombrie 2021, afișarea ponderii personalului propriu vaccinat pe site-urile fiecărui inspectorat școlar, precum și pe site-ul fiecărei unități și instituții de învățământ/unități conexe.

Distribuie:

Postaţi un comentariu