Iliescu, Constantinescu și Băseascu aleg vocea politică a României în cadrul unui show inedit

Festivalul Internațional de Stand-up Comedy prezintă cel mai nou show Distractis, „Noaptea Președinților”, pe 6 noiembrie, de la ora 20:00 la Casa de Cultură a Studenților. Noaptea Președinților este un show live de 100 de minute de comedie, satiră politică și parodie muzicală. În cadrul spectacolului, cei trei președinți ai României vor fi gazdele unui bal la care sunt invitate mai multe personaje ale vieții politice actuale.

„Ideea spectacolului este aceea a unui concurs de tip Vocea României, o voce politică a României. Este un format în care trei foști președinți ai României, Iliescu, Constantinescu și Băsescu, aleg viitoarea voce a României, viitoarea voce politică” a precizat Valentin Gora, unul dintre membrii Distractis.

Mesajul spectacolului îi vizează în primul rând pe alegători, pentru că politicienii nu răspund și nu se schimbă în urma unor astfel de provocări, spun membrii Distractis.

Divertis revine sub o nouă denumire

După ce „s-a dat de trei ori peste cap și a amețit îngrozitor”, „Divertis” s-a transformat în „Distractis”, dar stilul a rămas la fel. Distractis îmbină satira politică cu umorul elegant și spontan, improvizat, continuând veșnica luptă împotriva prostiei, toate respectând axioma Divertis: „Întotdeauna creierul mare va râde înaintea creierului mic sau foarte mic.” Distractis înseamnă acum Ioan Gyuri Pascu, Cristian Grețcu, Silviu Petcu, Valentin Gora, Cătălin Mireuță, Doru Antonesi, Doru Pârcălabu și Florin Constantin.

Biletele costă 50 de lei și se găsesc pe www.biletmaster.ro sau la Casa de Cultură a Studenților, Shto College Bar și Jaxx.

Cea de-a doua ediție a Festivalului Internațional de Stand-up Comedy va avea loc între 3 și 10 noiembrie și va înseamna 13 spectacole în 7 zile de la comedianți români cum ar fi Bobonete, Văncică, Andrei, Sergiu, Cătălin Bordea și străini cum ar fi Angie McEvoy, Paul Pirie, Simon Feilder.

Tot în cadrul FISC va avea loc și Competiția Națională de Open Mic, unde 12 tineri comedianți în căutare de glorie vor concura pentru marele premiu de 2.000 de lei oferit de Shto College Bar.

Distribuie:

Postaţi un comentariu