Hypermarketurile au intrat într-o nouă eră: fațade verzi și locuri de muncă pentru cei care au ales să nu mai emigreze

Foto: Dan Bodea

Kaufland România a deschis astăzi al patrulea magazin din orașul Cluj-Napoca, situat pe strada Aurel Vlaicu 180, și ajunge astfel la o rețea de 126 de magazine la nivel național.

Premiera cu care Kaufland a venit acum în Cluj o reprezintă fațadă verde a magazinului, acoperită cu plante agățătoare și cu cei 65 de arbori plantați pe spațiul verde.

„Ne dorim ca prin toate deschiderile de magazin să fim cât mai aproape de toți clienții noștri și să le oferim accesul la cumpărături facile, făcute cu rapiditate și la prețuri accesibile. Noul hipermarket Kaufland din Cluj vine în întâmpinarea consumatorilor cu o gamă variată de produse și oferte speciale. Mai mult decât atât, acest magazin este o premieră la nivelul întregii rețele, prin fațada acoperită cu plante decorative, cățărătoare. Vrem să ne bucurăm cât mai mult de un mediu curat și folosim toate oportunitățile pe care le avem în acest sens, astfel am creat acest perete verde. Grija față de natură este una din preocupările pe care Kaufland le are în mod curent”, declară Valer Hancaș, director Comunicare & Corporate Affairs la Kaufland România.

”Prin programele noastre susținem și dezvoltarea comunităților locale. În acest sens, prin deschiderea acestui magazin, am creat noi locuri de muncă, în special pentru cei care au decis în ultimii ani să rămână în țară. În plus, direcționăm anual circa 6 milioane de euro în peste 200 de proiecte de responsabilitate socială și de mediu, care contribuie la creșterea calității vieții în România, la crearea unor structuri eco și susținerea unor comunități defavorizate.”, a mai spus Valer Hancaș.

O altă noutate adusă la Cluj de Kaufland este raionul special cu pește proaspăt, cu sortiment extins. Mai mult, pentru produse proaspete de panificație, magazinul dispune și de brutărie.

Printre raioanele disponibile se numără și cele de legume-fructe, raion de produse To Go, vitrină cu produse proaspete și servire asistată, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. De asemenea, noul magazin Kaufland din Cluj dispune în galeria comercială de un Tabac Shop, o farmacie și pentru iubitorii de deserturi, o cofetărie.

Noul hipermarket dispune de o parcare cu 198 de locuri pentru mașini, dintre care 131 sunt în spațiu acoperit, dar și de 10 rastele pentru 60 de biciclete.

Galerie foto: Dan Bodea

kaufland 2 kaufland 3 kaufland 4 kaufland 5
<
>

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu