LIVE TR| Monica Niculescu pierde lupta cu Andrea Petkovic, iar Germania învinge România.

Foto: Dan Bodea
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

După două zile extrem de spectaculoasă, echipa Germaniei de Fed Cup învinge reprezentativa României cu scorul general de 4-1. Astfel, Halep și colegele sale retrogradează din Grupa Mondială și începând cu sfârșitul acestui an vor relua lupta de revenire în prim-planul acestei comeptiții.

Meciul patru disputat de Monica Niculescu a fost ultima șansă a României de a câștiga duelul cu Germania din cadrul barajului pentru rămânerea în Grupa Mondială a Fed Cup by BNP Paribas. Deși a avut două mingi de meci cu Petkovic, Niculescu e pierdut în cele din urmă în trei seturi 6-0, 6-7(1), 4-6, iar Germania a învins.

Anterior, în prima zi, Angelique Kerber trecuse în două seturi de Irina Begu (6-2, 6-3), în timp ce Simona Halep a adus singurul punct al României în duelul cu Andrea Petkovic, la finele unui meci care a durat trei seturi. Ziua a doua a început cu înfrângerea Simonei Halep, în două seturi 6-2, 6-2, cu Angelique Kerber și s-a încheiat cu meciul de dublu care a mai contat doar pentru statistică, câștigat totuși de dublul Annika Beck/Julia Gorges în fața perechii Irina Begu/Alexandra Dulgheru.

Vom reveni cu o cronică detaliată a celor două zile de Fed Cup.

Postaţi un comentariu