Geanţile de damă din piele – Cum le cureţi?

Geanta de damă reprezintă cel mai îndrăgit accesoriu feminin, găsindu-şi loc în orice tip de ţinută. De la cele casual şi effortless, până la abordările office şi elegante, outfit-urile feminine nu sunt complete până când nu li se adaugă acest versatil accesoriu, geanta de damă din piele. Mici, încăpătoare, simple sau sofisticate, bine compartimentate sau cu un aspect plăcut dezordonat, genţile, poşetele, plicurile, borsetele, rucsacele şi clutch-urile nu trebuie să lipsească din dulapul de accesorii al doamnelor şi domnişoarelor. Vor reprezenta modalitatea stilistică prin care orice look va căpăta personalitate.

Cum te bucuri pentru mult timp de geanta preferată

Geanta reprezintă un accesoriu expus permanent factorilor exteriori, însă agresată şi din interior de încărcătura pe care i-o adaugi. Lucruri personale, obiecte necesare pe durata zilei, agende, portofele, chei, telefoane, truse de farduri, pixuri, ochelari de soare, toate sunt depozitate zilnic în geanta unei femei. Din acest motiv, este absolut obligatoriu ca geanta ta preferată, fie că este fabricată din piele naturală sau din piele ecologică, să beneficieze de un proces de curăţare şi întreţinere. În primul rând, evită să faci din geantă un loc de depozitare pentru lucruri inutile.

Imediat ce ai ajuns acasă, scoate din interiorul genţii tot ceea ce nu este necesar să mai fie păstrat. De asemenea, atunci când renunţi a mai purta o geantă pentru mai mult timp, scoate tot din interior, curăţă căptuşeala dacă este posibil şi introdu hârtie sau orice alt material care va ajuta la menţinerea formei acesteia. Nu depozita genţile una peste cealaltă, indicat fiind să fie păstrate în săculeţi din pânză, fiecare în cutii sau pe rafturi separate. În ceea ce priveşte curăţarea şi întreţinerea materialului exterior, respectiv a pielii şi accesoriilor, este recomandat ca acest proces să se facă după fiecare purtare. Apelând la spray-uri şi produse special destinate întreţinerii pielii, aplicate cu o lavetă moale şi folosite conform instrucţiunilor, genţile tale din piele vor fi bine curăţate şi întreţinute, se vor îndepărta particulele de praf şi fum, precum şi petele existente. Te vei bucura  astfel de aspectul frumos al genţii tale preferate, pentru cât mai mult timp.

Geanta de damă din piele,  potrivită ţinutelor tale

Atunci când îţi alegi modelele de genti dama piele, este foarte important să ţii cont de câteva aspecte. Acestea vizează atât specificul ţinutelor abordate şi al contextelor sau cadrelor la care participi, cât şi statura şi silueta ta. Varietatea de modele pe care ţi-o oferă piaţa de specialitate, îţi dă şansa de a alege geanta potrivită pentru orice ţinută. Abordările casual şi effortless ar trebui să îţi îndrepte atenţia către genţile generoase,  formele asimetrice şi jocurile cromatice. Dacă vrei să completezi un look office, alege genţi bine compartimentate, cu un format regulat şi într-o cromatică neutră, negrul reprezentând cea mai practică variantă.

O ţinută sport va fi întotdeauna completată cu succes de o geantă tip rucsac, astfel că nu ezita să alegi acest model practic şi comod, ori de câte ori adopţi un look degajat. Dacă doreşti să sporeşti eleganţa şi rafinamentul unei ţinute de seară, alege poşete, plicuri sau clutch-uri, acestea fiind caracterizate de dimensiunea redusă şi de design-ul special. Jonglează cu formele şi culorile, dând astfel o pată de culoare rochiei elegante sau salopetei din mătase alese pentru o ocazie specială. Geanta de damă din piele  va fi aleasă  şi în funcţie caracteristicile fizice. Dacă eşti înaltă, alege o geantă rotundă, iar dacă ai o statură medie, poţi opta pentru un model  în forme asimetrice sau alungite. O siluetă generoasă va fi echilibrată de o geantă de dimensiuni medii, lipsită de accesorii, în timp ce o siluetă delicată poate cadra foarte bine cu genţi accesorizate şi cu un format mare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu