Galerie foto | Sports Festival | Simona Halep: La Cluj mă simt ca acasă. Show unic promis de organizatori la regalul de tenis de la BT Arena

Foto: Dan Bodea

Simona Halep, vedeta ediției a II-a Sports Festival, a declarat astăzi într-o conferință de presă susținută la BT Arena, că se simte ca acasă la Cluj.

Vin mereu cu plăcere la Cluj, unde mă simt ca acasă. La meciurile din FedCup a fost o atmosferă foarte plăcută, un public minunat, am trăit sentimente deosebite. Am trăit experiențe foarte frumoase aici, sper ca și mâine să iasă foarte bine. Am venit acum la Cluj extrem de relaxată, spre deosebire de ultima dată când am jucat meciurile din Fed Cup. Am șansa acum să mă bucur împreună cu spectatorii”, a declarat Simona Halep.

Campioana româncă va participa mâine la un regal de tenis în incinta sălii polivalente, eveniment despre care organizatorii au anunțat că se va juca cu casa închisă. Este vorba despre un meci demonstrativ de tenis, în care Simona Halep va juca alături de Marius Copil, Fabio Fognini şi Daniela Hantuchová, Vor fi trei meciuri, Marius Copil împotriva lui Fabio Fognici, apoi Simona Halep cu Daniela Hantuchová, iar al treilea va fi unul mixt, cei doi jucători români împotriva celor doi jucători străini.

Meciurile demonstrative de tenis vor începe la ora 18.30. Accesul publicului în incinta BT Arena va fi permis începând cu ora 16.30. De la ora 17.30, spectatorii vor putea asista la un show de gimnastică, iar de la ora 17.55, organizatorii evenimentului anunță ”un show nemaivăzut”, o surpriză de proporții pentru toți cei prezenți la BT Arena.

Programul meciurilor:

Meci 1: Simona Halep – Daniela Hantuchova

Meci 2: Marius Copil – Fabio Fognini

Meci 3: Halep / Copil – Hantuchova / Fognini

Alături de Simona Halep, a sosit la Cluj și fostul ei antrenor, Darren Cahill, care sâmbătă dimineața va vorbi celor interesați despre secretele meseriei de antrenor de tenis, dar va dezvălui și detalii inedite din timpul colababorării cu Simona Halep. Australianul va asista apoi din tribune la meciurile demonstrative din cursul serii.

La conferința de presă de astăzi, Darren Cahil a dat de înțeles că ar putea reîncepe colaborarea cu Halep de la începutul anului viitor.

Să vedem mai întâi ce se va întîmpla mâine. Dacă va pierde meciurile, nu știu ce să zic… Lăsând gluma la o parte, știți că mi-am luat un an de pauză de la antrenorat pentru a fi cu familia, ceea ce îmi face plăcere. La finalul anului nu ştiu încă sigur ce voi face, dar pot să vă garantez că dacă mă voi întoarce să antrenez, Simona va fi prima persoană pe care o voi suna pentru a vedea dacă va vrea să mă întorc înapoi sau nu. Sper să zică da, vom vedea. Multe depind de ceea ce se va întâmpla în următoarele şase luni”, a spus antrenorul australian, cel care a ajutat-o pe româncă să urce pe prima poziţie în clasamentul mondial şi să câştige primul titlu de Mare Şlem al carierei.

La rândul său, Simona Halep a declarat că nu s-a schimbat nimic în ceea ce privește relația sa cu fostul antrenor.

„Nu s-a schimbat nimic, are pauză anul acesta cu familia, unde se bucură de timpul petrecut împreună, iar atunci când va veni timpul să decidă dacă va mai antrena sau nu, eu voi fi fi prima persoană pe care o va suna şi mă va întreba dacă îmi doresc să vină în echipa noastră. Împreună cu Daniel Dobre, aşa îşi doreşte în momentul acesta, dar vom vedea atunci când va fi momentul”, a spus Simona Halep jurnaliștilor.

În ce privește sezonul de iarbă care stă să înceapă, campioana României a declarat că este deja cu gândul la turneul de la Wimbledon.

Nu va fi un sezon ușor, e dificil să joci pe iarbă, dar sunt încrezătoare ca va fi bine. Sunt sănătoasă, nu mă împiedică nimic să nu oțin rezultate bune.”, a spus Simona Halep, care a subliniat că obiectivul său principal este să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde își dorește să câștige o medalie.

Este obiectivul principal Olimpiada, sper să fiu sănătoasă, să fiu în formă şi să fiu aptă de joc. Mi-aş dori tare mult o medalie şi cred că dacă o să reuşesc acest lucru o să mă împlinesc cu totul în cariera sportivă”, a mai spus Halep.

Galerie foto: Dan Bodea

IMG_6989 IMG_6995 IMG_6991 IMG_6992 IMG_6993 IMG_6994 IMG_6997 IMG_6998 IMG_6999
<
>
Distribuie:

Postaţi un comentariu