GALERIE FOTO | Mii de clujeni au sărbătorit în centrul orașului Ziua Națională a României

Foto: Dan Bodea

În ciuda frigului pătrunzător, mii de clujeni au ținut să asiste la manifestările dedicate Zilei Naționale a României. Înarmați cu steaguri sau baloane, tineri și bătrâni, copii și părinți, bunici și nepoți, cu toții au ținut să ducă mai departe tradiția zilei de 1 Decembrie.

Foto: Dan Bodea

Așa-zisul cadru restrâns al manifestărilor n-a existat, organizatorii părând și ei depășiți de numărul mare al clujenilor veniți la sărbătoarea românilor în plină pandemie de coronavirus.

Foto: Dan Bodea

Armata a fost, ca de obicei, atracția zilei, fanfara, uniforma militară și tehnica de luptă prezentată pe străzile Clujului au dat tuturor celor prezenți apartenența și optimismul de care aveau nevoie, și au (re)născut măcar pentru o oră sentimentul de patriotism, mult prea ignorat în ultima perioadă.

Primarul Clujului, Emil Boc, a fost și el una din surprizele plăcute ale Zilei de 1 Decembrie, edilul fiind autorul unui discurs ce a meritat cu prisosință ascultat, el predând o adevărată lecție de istorie a românilor și a ardelenilor, în special.

Foto: Dan Bodea

Parada militară a fost punctul culminant al Zilei Naționale din centrul Clujului, o sărbătoare care ar trebui organizată măcar de câteva ori pe an. Pentru că unește. Pentru că aduce bucurie și speranță. Pentru că, orice-ar fi, iubim România!

Galerie foto: Dan Bodea

Ziua Nationala la Cluj_DB (2) Ziua Nationala la Cluj_DB (3) Ziua Nationala la Cluj_DB (4) Ziua Nationala la Cluj_DB (5) Ziua Nationala la Cluj_DB (6) Ziua Nationala la Cluj_DB (7) Ziua Nationala la Cluj_DB (8) Ziua Nationala la Cluj_DB (9) Ziua Nationala la Cluj_DB (10) Ziua Nationala la Cluj_DB (11) Ziua Nationala la Cluj_DB (12) Ziua Nationala la Cluj_DB (13) Ziua Nationala la Cluj_DB (14) Ziua Nationala la Cluj_DB (15) Ziua Nationala la Cluj_DB (16) Ziua Nationala la Cluj_DB (17) Ziua Nationala la Cluj_DB (18) Ziua Nationala la Cluj_DB (19) Ziua Nationala la Cluj_DB (20) Ziua Nationala la Cluj_DB (21) Ziua Nationala la Cluj_DB (22) Ziua Nationala la Cluj_DB (23) Ziua Nationala la Cluj_DB (24) Ziua Nationala la Cluj_DB (25) Ziua Nationala la Cluj_DB (26) Ziua Nationala la Cluj_DB (27) Ziua Nationala la Cluj_DB (28) Ziua Nationala la Cluj_DB (29) Ziua Nationala la Cluj_DB (30) Ziua Nationala la Cluj_DB (31) Ziua Nationala la Cluj_DB (32) Ziua Nationala la Cluj_DB (33) Ziua Nationala la Cluj_DB (34) Ziua Nationala la Cluj_DB (35) zZiua Nationala la Cluj_DB (1)
<
>
Distribuie:

Postaţi un comentariu