Galerie foto | Klaus Iohannis în campanie electorală la Cluj

Foto: Dan Bodea

Președintele României, Klaus Werner Iohannis, a participat astăzi la Cluj-Napoca la o întâlnire cu activul PNL din mai multe județe ale Transilvaniei. La sosirea la Grand Hotel Italia, președintele a fost întâmpinat de primarul Clujului, Emil Boc, și de președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

În această după amiază, Klaus Iohannis va fi prezent și la Sala Auditorium Maximum din cadrul Univ. Babeș-Bolyai, unde își va lansa a treia carte, „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”.

Volumul este un ghid care prezintă sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituțiilor care o definesc, a valorilor ei și a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent. Totodată, cartea prezintă beneficiile pe care le are România în contextul apartenenței la proiectul comunitar.

„Am încercat să prezint, într-o manieră accesibilă, principalele mecanisme, valori și teme politice relevante pentru constructul european. Intenția mea a fost aceea de a oferi unui cititor nespecialist explicații concise și răspunsuri la întrebări esențiale, dar sensibile, care preocupă un număr mare de cetățeni și care pot genera confuzii. Întrebările la care am încercat să ofer răspunsuri în această carte sunt foarte variate, iar ele încep de la legitimitatea noastră istorică de a aparține spațiului comunitar și se încheie cu modul în care ne proiectăm prezența în Uniune, în viitoarea perioadă. De asemenea, ele au la bază convingerea că este de datoria politicienilor să informeze propriii cetățeni despre modul de funcționare al mecanismelor politice și despre marile teme care solicită, astăzi, atenția lumii întregi”, afirmă Klaus Iohannis în introducerea cărții.

Galerie foto: Dan Bodea

iohannis iohannis 1 iohannis 3 iohannis 4 iohannis 5 iohannis 6 iohannis 7 iohannis 8 iohannis 9 iohannis 10 iohannis 11 iohannis 12 iohannis 13 iohannis 2 iohannis 15 iohannis 16 iohannis 17 iohannis 18
<
>
Distribuie:

Postaţi un comentariu