Galerie foto | Distracție maximă la Sports Festival încă din prima zi. Simona Halep ajunge astăzi la Cluj

Foto: Dan Bodea

Sports Festival a pornit în trombă. Distracția a fost cuvântul de ordine în prima zi a festivalului. Am avut o zi plină de evenimente întinse până seara târziu: s-au derulat concursuri de darts, șah, skate și tenis de masă pe Cluj Arena, badminton, echitație, baschet și zumba pe platoul din fața BT Arena, demonstrații de aikido, fitness, conurs de oină, tiroliană în Parcul Central, dar și concursuri de beach volley, beach handball, patinaj cu role și rugby în Parcul de copii de lângă Cluj Arena.

Foto: Sports Festival

Seara, Aleea Stadionului a fost transformată, după un scenariu unic, în The boulevard of light, unde coroanele copacilor au fost animate de proiectoare cu lumini în diverse culori ce reprezintă sporturile prezente la festival. A fost și triatlonul de noapte, cu o componentă umanitară, organizatorii donând câte 6 euro/participant pentru tabăra terapeutică Yuppi Camp de anul acesta, iar totul s-a încheiat cu concertul Grasu XXL.

Foto: Dan Bodea

Astăzi, evenimentul de atracție al festivalului este sosirea campioanei Simona Halep la Cluj. Aceasta, va participa astăzi la conferința de presă de la BT Arena, și va prefața meciul demonstrativ de mâine, care îi va aduce pe teren pe cei mai bine cotați jucători de tenis din România, alături de Fabio Fognini și Daniela Hantuchová. La partida demonstrativă va asista și fostul antrenor al Simonei Halep, australianul Darren Cahill.

Tot astăzi, la SPORTS FESTIVAL va continua mișcarea și buna dispoziție.

Programul zilei de vineri la Sports Festival:

AIRBAG JUMP DEMO | platou BT ARENA | 18.30-19.00

Show în premieră pentru România. OK WORLD WIDE aduc la SPORTS FESTIVAL un nou gen de show: sărituri acrobatice de la 16 metri înălțime pe un uriaș airbag de 3 metri înălțime.

Cei 4 români și un englez care formează trupa au plecat de pe străzile Londrei și au cucerit lumea cu acrobațiile lor de stradă. Tinerii fac street dance din 2013 și au fost remarcați de producătorii emisiunii Got to dance și Britain got talent, unde au ajuns în semifinale.

Amatorii de senzații tari pot să sară de la înălțime, pe airbaig-ul uriaș, între orele 14.00-21.00. Un salt costă 20 de lei.

INIȚIERE FLASHMOB| platou Cluj Arena |16.00-16.30 | 18.00-18.30

Dansul este tot o formă de mișcare iar cei care iubesc muzica, pot să devină dansatori principali într-un super flash-mob, parte din show-ul de închidere a festivalului. Începând de vineri, în fiecare zi a festivalului, T-Dance Academy, cea mai mare școală de street dance din Cluj, ține cursuri pentru a-i învăța pe oameni coregrafia.

PARADA SPORTS FESTIVAL | Alee Parc Central | 20.00-22.00

1.000 de campioni, sportivi și amatori, adulți și copii, vor deschide oficial SPORTS FESTIVAL printr-o paradă impresionantă. Ea va începe cu un show cu toboșari și dansuri zumba pe ritmuri africane, urmați de cai împodobiți de ceremonie și de toate cluburile sportive din festival. Fiecare va veni cu echipamentul și însemnele clubului pe care îl reprezință și drapelul.

Oamenii vor porni în paradă din parc până pe platoul Cluj Arena unde se află scena principală a festivalului. Va urma un show cu demonstrații sportive spectaculoase, unele în premieră pentru România. Artiștii invitați sunt din UK, Germania, Serbia, Italia, Austria, Republica Moldova. Seara se va încheia cu concertul Mira. Intrarea este liberă.

Teatru: DOUĂ LINIUȚE | Cortul BT – Parcul Central | 20.30

O viață activă și sănătoasă include și mersul la teatru. De aceea am inclus în programul SPORTS FESTIVAL piesa de teatru “Două liniuțe”, semnată de Lia Bugnar. Un spectacol cu mult tâlc într-un cadru inedit pus în scenă de Marius Manole, Medeea Marinescu, Irina Antonie, Anghel Damian, Ilinca Manolache, Cătălin Babliuc și Istvan Teglas.

SPORTS FESTIVAL are loc în perioada 13-16 iunie la Cluj-Napoca. Evenimentul a ajuns la cea de-a doua ediție și promovează mișcarea și un stil de viață sănătos. Inițieri, competiții, demonstrații, întâlniri cu sportivi de performanță, plus program chill de concerte & streetfood. La #SportsFestival, mișcarea se îmbină cu distracția.

Galerie foto: Dan Bodea

IMG_6954 IMG_6955 IMG_6956 IMG_6958 IMG_6959 IMG_6962 IMG_6963 IMG_6964 IMG_6957 IMG_6961 IMG_6965 VINERI_14 IUNIE_ SF
<
>
Distribuie:

Postaţi un comentariu