Gala Tineretului Clujean va avea loc în 2 decembrie. Proiectele pot fi înscrise până în data de 18 noiembrie

Federația Tinerilor din Cluj organizează și în acest an Gala Tineretului Clujean, eveniment în cadrul căruia vor fi premiate proiectele de tineret cu impact semnificativ pentru comunitatea clujeană, desfășurate în perioada 20 noiembrie 2020 – 18 noiembrie 2021.

Evenimentul este unul deschis comunității, astfel că, în concurs se pot înscrie toate organizațiile neguvernamentale, instituțiile publice, grupurile informale, companiile sau orice alte structuri care au derulat proiecte cu impact pentru tinerii din județul Cluj.

Secțiunile pentru care se vor acorda premii la gala din acest an sunt:

  • Proiecte pentru generația viitoare
  • Sănătatea și bunăstarea tinerilor
  • Inovare și Antreprenoriat
  • Participarea tinerilor în comunitate
  • Artă și cultură
  • Cercetare și angajabilitate

În cadrul evenimentului se vor acorda și trei premii speciale, acestea fiind următoarele:

  • Premiul pentru cel mai bun proiect organizat în mediul rural
  • Premiul pentru cel mai bun proiect implementat de către un grup informal de tineri
  • Premiul de popularitate

Gala Tineretului Clujean își propune să recunoască meritele tuturor celor implicați în proiecte și inițiative cu și pentru tinerii din judeţul Cluj. Fiecare ediție de până acum și-a propus să urmeze o deviză unică și reprezentativă. Ajunsă la ediția a 5-a, gala se ghidează după motto-ul „New Dimension”, în vederea recunoaşterii muncii și a efortului depus în proiectele care au avut un impact deosebit asupra comunității de tineret, în ciuda provocărilor din acest an.

„În acest an ne bucurăm de o ediție aniversară, motiv pentru dorim să ne arătăm recunoștința pentru proiectele pionere ce au obținut în edițiile anterioare locul I de cel puțin două ori, oferindu-le distincția Premiul Emblema Gala Tineretului Clujean”, transmit organizatorii.

Proiectele pot fi înscrise până în data de 18 Noiembrie, ora 23:59. Formularul de înscriere și regulamentul complet pot fi găsite pe https://galatineretuluiclujean.ro/. Gala Tineretului Clujean se va desfășura în data de 2 decembrie la Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu