FOTO| O persoană a decedat după ce mașina în care se afla a explodat într-o benzinărie

Foto: Transilvania Reporter

O persoană a murit marți după ce mașina în care se afla a explodat din cauze necunoscute în timp ce se afla la o benzinărie din Cluj-Napoca, de pe Calea Turzii. Potrivit martorilor, mașina avea motorul oprit și pur și simplu a sărit în aer.

La fața locului au intervenit mai multe autospeciale ale Pompierilor ISU Cluj, dar și echipaje de ambulanță. Medicii nu au mai putut face nimic pentru o persoană aflată în mașină, ea fiind ucisă în urma deflagrației. Mașina era un autoturism marca Opel Zafira, cu o vechime de aproape 15 ani.

Incendiul a fost stins relativ repede de către angajații benzinăriei, iar sistemele de securitate la incendiu au făcut ca explozia mașinii să nu se transforme într-o tragedie de proporții. La această oră, activitatea în benzinărie este blocată, perimetrul fiind izolat de către polițiști.

UPDATE: 16.30

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, pe camerele de supraveghere ale benzinăriei a fost surprins momentul în care șoferul mașinii ia o canistră goală din mașină, o umple cu benzină, urcă înapoi în autovehicul și provoacă incendiul. De asemenea, potrivit ISU Cluj, cauza incidentului este autoincendierea.

UPDATE 17:20

Bărbatul care a incendiat mașina avea 23 de ani și era din București. Se pare că acesta nu a folosit o canistră pentru a se autoincendia, ci a stropit interiorul mașinii cu benzină, a intrat înăuntru și a aprins o brichetă.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu