FOTO | Haos la CFR Cluj. Feroviarii acuză arbitrajele ostile și amenință că nu se vor prezenta la următorul meci din Liga I. Dan Petrescu anunță și el că pleacă din Gruia

Foto: Dan Bodea

Scandal uriaș după meciul pierdut de CFR Cluj duminică seara în Gruia în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 1-2. Clujenii au explodat la finalul partidei, acuzând mari greșeli de arbitraj comise de ”centralul” partidei George Găman, din Craiova. De altfel, feroviarii au reclamat faptul că au fost arbitrați în precedentele două partide de „centrali” din Craiova, Colțescu și Găman, orașul principalei contracandidate la titlu.

Foto: Dan |Bodea

Bilașco: ”Nu ne prezentăm la meciul de la Pitești”

”Poți să pierzi un joc, să faci greșeli, dar nu în maniera asta. Au fost mai multe penalty-uri, un gol valabil marcat de Ciobotariu. Nu știu ce s-a întâmplat. „Centralul” a văzut el ofsaid la gol, n-am mai întâlnit așa ceva. Am avut o discuție amicală cu el înainte de meci, era vorba de respect, dar… Suntem dezavantajați, e cert.

Am atras atenția și anul trecut, în play-off. Nu avem nicio șansă când vii și arbitrezi de o asemenea manieră. Decizia patronului e de a nu ne prezenta la partida următoare. După meciul de la Roma nu vom merge la Pitești. Am atras atenția, e mesaj direct de la patron. Bagi mingea în poartă și ți se scoate! Nu se poate așa ceva. Niciunul nu se afla în ofsaid. Nu ai voie să anulezi un gol perfect valabil! Este tragic ce se întâmplă cu arbitrajul la noi!”, a declarat la finalul partidei Marius Bilașco, director departament scouting la CFR Cluj.

Foto: Dan Bodea

Dan Petrescu: ”Nu vreau să mai stau la echipă după meciul cu Roma”

Antrenorul CFR-ului a luat și el foc după terminarea partidei. Un car de nervi de-a lungul meciului, Dan Petrescu a anunțat că nu mai vrea să continue la Cluj după meciul de joi cu AS Roma, din Europa League.

„Nu vreau să mai stau la echipă după meciul cu Roma. Nu mai pot. Îmi iau la revedere de la toată lumea. Vreau să iau o pauză și eu că nu mai pot. Să vină cineva să facă față la tot ce e aici, nu doar arbitrajul, sunt și alte probleme. Nu are rost să mai venim pe la meciuri. Vreau ca echipa să se prezinte, dar fără mine. Eu nu mai pot, să vină altcineva să facă performanță. Dacă am o clauză și nu mai pot să antrenez, ce să fac?!

Am cerut jucători și arbitraje corecte. Atât! Conducătorii trebuiau să se asigure că avem parte de asta, e norma! Voi încerca să îi conving să se prezinte cu FC Argeș”, a spus Petrescu la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Foto: Dan |Bodea

Campioana acuză două penaltyuri neacordate și anularea unui gol

Trei momente ale partidei acuză feroviarii în partida cu Gaz Metan: un gol anulat în minutul 68, cînd jucătorii lui Dan Petrescu au reușit să înscrie, însă arbitrul a anulat reușita pentru motiv de offside. Reluările TV au arătat că golul a fost în mod eronat anulat. Apoi, echipa din Cluj a mai invocat neacordarea a două lovituri de la 11m, la intervențiile comise asupra lui Păun și Debeljuh.

Până atunci, echipa din Gruia n-a jucat deloc convingător, primind două goluri de la medieșeni, prin Deaconu și Cardoso, după o deviere a lui Burcă. Singurul gol al CFR-ului a fost reușit în prelungirile partidei de Ciobotariu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu