Expoziția „Our Body” Cluj, ultimele 2 săptămâni! Bilanț: 26.000 de vizitatori, o cerere în căsătorie și un român care se vrea plastinat

Mai sunt doar două săptămâni în care expoziția „OUR BODY: Universul Interior” poate fi vizitată la Iulius Mall Cluj-Napoca, până la închiderea sa din data de 29 decembrie. Peste 26. 000 de persoane, atât români cât și străini, i-au trecut pragul până acum, de la deschiderea sa.

O vizitatoare în vârstă de 67 ani și-a manifestat intenția de a-și dona corpul organizatorilor expoziției, impresionată fiind de importanța științifică și de valoarea educativă a acesteia.

Cerere în căsătorie în cadrul expoziției

În luna noiembrie, un tânăr și-a cerut în căsătorie iubita pe parcursul vizitei la expoziția „OUR BODY: Universul Interior”, în galeria dedicată sistemului reproducător.

Doar patru dintre cei peste 26 000 de vizitatori au întrerupt vizitarea expoziției din cauza impactului emoțional, însă au reluat-o după scurte momente de pauză, fără a solicita intervenții medicale.

În total, au fost peste 5 000 de studenți care au vizitat expoziția „OUR BODY: Universul Interior”, până în acest moment.

În perioada sărbătorilor de iarnă, expoziția „OUR BODY: Universul Interior” poate fi vizitată conform următorului program de funcționare:

24 decembrie – închis

25 decembrie – închis

26 decembrie – închis

27 decembrie – 10.00 – 22.00 (ultimul acces, la ora 21.00)

28 decembrie – 10.00 – 22.00 (ultimul acces, la ora 21.00)

29 decembrie – 10.00 – 22.00 (ultimul acces, la ora 21.00)

Cu un puternic accent pe prevenție, sănătate și educație, expoziția „OUR BODY: Universul Interior” vrea să crească interesul publicului pentru cunoașterea propriului corp și să-i convingă pe vizitatori de importanța alegerilor cotidiene. Zeci de panouri explicative și asistenți cu pregătire medicală sunt gata să răspundă întrebărilor oaspeților.

Biletele se pot cumpăra la intrarea în expoziție, online pe www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești).

Postaţi un comentariu