Emma Răducanu, declarație de dragoste pentru Cluj-Napoca: „Cred că sunt acasă aici!”

Foto: Dan Bodea

Campioana de la Flushing Meadows, Emma Răducanu, s-a calificat nu fără emoții în turul secund al turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca, la capătul unui joc dificil cu slovena Polona Hercog, scor 4-6, 7-5, 6-1. La final le-a vorbit organizatorilor în limba română.

„Vreau să încercăm puțin în română și, dacă nu mai pot, schimb în engleză. Azi a fost un meci foarte dificil. Ea a fost foarte tare, eu cred că n-am jucat așa bine, dar am câștigat și am așa multă bucurie acum! Vreau să mulțumesc foarte mult, este un turneu foarte bine organizat. Mie îmi place foarte mult România, cred că sunt acasă aici.

Înseamnă enorm să joc în țara tatălui meu, mă bucur foarte mult că am ocazia să joc aici. Vă mulțumesc tuturor pentru suport. Acum îmi e puțin rușine să vorbim în română, dar dacă mai stau puțin aici, pot să învăț mai bine”, a spus Emma Răducanu.

Mai jos declarațiile sportivei:

 

 

Jucătoarea britanică cu origini românești o va întâlni pe Ana Bogdan în turul secund. Pentru performanța sa de la Cluj-Napoca Emma Răducanu și-a asigurat un cec în valoare de 3.675 de dolari şi 30 de puncte în clasamentul circuitului feminin.

Distribuie:

Postaţi un comentariu