Emil Boc exclude organizarea petrecerii de Revelion și focul de artificii, fără certificat de vaccinare: ”Eu zic pas!”

foto: Dan Bodea

Clujul ar putea fi unul dintre puținele orașe din România în care să nu fie organizată petrecerea de Anul Nou în aer liber, și nici tradiționalul foc de artificii. Primarul Emil Boc exclude din start așa ceva, dacă statul român nu va impune prezentarea Certificatului Verde la astfel de manifestări.

Primarul Emil Boc cere Parlamentului României să nu permită activități publice de niciun fel, inclusiv petreceri de Revelion, fără certificat de vaccinare, cu toate condițiile incluse în acesta.

De Revelion, nu voi propune organizarea unei petreceri în centrul orașului, dacă nu se va cere acest certificat. La liber eu nu organizez, spun pas la așa ceva! Îmi asum ceea ce cred, chiar dacă unii mă critică și mă înjură.  Știu că ceea ce fac este în interesul cetățenilor. Clujul are cea mai mare rată de vaccinare. Am avut multe evenimente organizate, dar numai cu certificat de vaccinare. Nu sunt de acord să facem un pas înapoi, a declarat Emil Boc, astăzi, la Napoca Live.

Totuși, primarul a anunțat că, dacă certificatul verde nu va fi impus pentru noaptea de Anul Nou, ia in calcul posibilitatea de a organiza mici focuri de artificii in diverse locuri din oraș, fără participarea locuitorilor, pentru a marca astfel trecerea in noul an.

Distribuie:

Nu există Comentarii

Postaţi un comentariu