Elevii de liceu, vorbitori de limba germană, pot „testa” viața studențească în cadrul programului „Școala Altfel”

eepurl.com

Linia de Studii în Limba Germană a Universităţii „Babeş-Bolyai” organizează, în perioada 18-22 aprilie 2016, cu ocazia Săptămânii „Şcoala Altfel”, o serie de activităţi pentru elevii de liceu vorbitori de limba germană.

În cadrul programului, elevii de liceu vor lua parte la cursuri interactive, workshop-uri creative, prezentări referitoare la ofertele de studiu în limba germană la universităţile clujene (Universitatea „Babeş-Bolyai” şi Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca).

Concomitent cu aceste activităţi, organizatorii le-au pregătit elevilor şi un program cultural şi de petrecere a timpului liber, pentru a-i familiariza cu viaţa studenţească din Cluj-Napoca, în timp ce profesorilor însoţitori li se oferă oportunitatea schimbului de idei.

Această manifestare face parte din seria de evenimente organizate cu ocazia aniversării a 20 ani de existenţă a Liniei de Studii în Limba Germană în cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” şi se desfăşoară în colaborare cu Universitatea Tehnică. De asemenea, evenimentul este susținut activ de Gutenberg – Asociaţia Studenţilor vorbitori de limba germană.

Mai multe detalii aici.

Postaţi un comentariu