Efectul UNTOLD pentru artiști: Poze „de familie” cu publicul și mulțumiri pe Instagram și Facebook

Instagram Armin van Buuren
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

La fel ca anul trecut, la câteva ore după încheierea ediției din acest an a Festivalului Untold, artiștii prezenți pe scena principală sau, după caz, echipele lor, continuau să posteze pe conturile oficiale de socializare poze și secvențe video din concertele susținute la Cluj. Dimitri Vegas & Like Mike, Armin Van Buuren, Lost Frequencies, Don Diablo sau Hardwell, câțiva dintre cei mai de succes DJ ai lumii la ora actuală, cu peste 20 de milioane de fani, cumulat, doar pe conturile de Instagram și alte zeci de milioane pe conturile de Facebook, au fost cei mai activi la capitolul laude și mulțumiri aduse publicului și festivalului Untold. Aprecierile la adresa festivalului au ajuns la sute de mii de fani de-ai lor din toată lumea, promovând astfel România și festivalul în sine. 

Mai jos vă prezentăm o selecție a modului în care a fost reflectat Untold Festival prin ochii celor mai cunoscuți artiști internaționali ai momentului reprezentanți ai genului EDM și nu numai. 

Prima zi: 
Pe pagina de personală de Instagram, DJ-ul olandez Dannic a postat nu mai puțin de trei poze și o înregistrare video de pe scena Festivalului UNTOLD. „What a night-Ce noapte!” a scris artistul care a urcat pe scena festivalului în prima zi, în fața a câtorva zeci de mii de spectatori. 

 
La rândul său, pe contul de Facebook, DJ-ul și producătorul american Dillon Francis a precizat că a trăit o noapte de neuitat la UNTOLD și că abia așteaptă să revină la Cluj.

 
Headlinerul primei seri a fost unul dintre cei mari DJ ai lumii, Hardwell, care a urcat pe scenă îmbrăcat cu tricoul echipei naționale de fotbal a României. Show-ul lui de la Cluj a fost marcat pe contul oficial de Instagram.

 

Untold Festival Romania! 😍🎉

A post shared by Hardwell (@hardwell) on

 
A doua zi
Lost Frequencies, Don Diablo, Dimitri Vegas&Like Mike și Tujamo au mulțumit fiecare dintre ei fanilor din România, iar pozele postate pe Instagram confirmă și ele încântarea artiștilor de a fi prezenți pe scena de la Cluj. 

 

UNTOLD it’s always so much fun! thank you Romania ☝🏼 [ 📸 @alivecoverage ]

A post shared by TUJAMO (@tujamo) on

 

 

Cluj ❤️🇷🇴 #Untold2017

A post shared by Lost Frequencies (@lostfrequenciesmusic) on

 
A treia zi
A treia zi a Festivalului UNTOLD a fost fără îndoială cea mai așteptată. DJ-ul olandez Armin van Buuren a avut și de această dată cel mai lung show din festival, artistul mixând pe scena principală până în jurul orei opt dimineața. Pe contul de Instagram, artistul a scris: „Mulțumesc foarte mult, Untold Festival pentru cele cinci ore și jumătate de atât de multă energie și iubire”.

 

Thank you so much @untoldfestival for 5,5 hours of SO much love ❤️ & energy!! 🔥⚡️

A post shared by Armin van Buuren (@arminvanbuuren) on

 
Sander van Doorn, producător muzical și DJ de muzică dance electronic, a postat pe contul de Instagram mai multe poze, inclusiv o imagine cu orașul Cluj-Napoca, văzut de sus. Mai mult, una dintre poze este însoțită de un „Mulțumesc” în limba română.

 

Wow @untoldfestival this was absolutely insane!! 🙌🏻MULȚUMESC!!❤ (You can watch my full set on my Facebook page!) 📸: @tomdoms

A post shared by Sander van Doorn (@sandervandoornofficial) on

 

 

Salut Romania!

A post shared by Sander van Doorn (@sandervandoornofficial) on

 
Marshmello, DJ-ul misterios care, la toate show-urile apare pe scenă cu o mască sub formă de bezea pe față și-a marcat și el prezența la Cluj pe conturile de socializare, pe Instagram, respectiv Facebook.

 

A patra zi
Headliner-ul ultimei seri UNTOLD, Martin Garrix, postase pe Instagram până în cursul dimineții de luni o poză în care apare desculț și aparent obosit alături de rapperul Maejor. Anul trecut, însă, tânărul DJ se declara extrem de încântat de festivalul de la Cluj și promitea să revină în fața fanilor săi. Contul său de Instagram are în prezent 12.8 milioane de fani. 

 

Hello Romania @maejor

A post shared by Martin Garrix (@martingarrix) on

 
Aflat pentru prima dată în România, producătorul norvegian Alan Walker s-a declarat impresionat de primirea pe care a avut-o la UNTOLD Festival și a mulțumit fanilor săi pe pagina personală de Instagram.

 

Thank you, @untoldfestival 🔥🎉 Amazing night! 🙏🏼

A post shared by Alan Walker (@alanwalkermusic) on

 
Elliot John Gleave, cunoscut după numele de scenă Example, a scris pe contul său de Instagram după concertul susținut la Cluj: „Nu este absolut nimic greșit să ai un stadion pe jumătate gol. Mulțumesc UNTOLD Festival Romania”. Artistul a marcat show-ul de la Cluj și cu un filmuleț video. 

 

Absolutely nothing wrong with a half empty stadium. 😜 THANK YOU @untoldfestival Romania // cc @djwire

A post shared by example (@example) on

 

Postaţi un comentariu