Dragoș Pop revine pe scena naționalului clujean cu un stand up comedy de zile mari

Dragoș Pop, unul dintre primii actori români care au făcu stand-up comedy în România, vine cu un nou spectacol de autor pe scena Teatrului Național  Cluj-Napoca.

Sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 19:00, va avea loc premiera Nu e bine, copii!, un spectacol de stand-up comedy inteligent, actual, pentru cei care nu se iau niciodată (prea) în serios.

Cu o experiență de aproape 20 de ani în stand-up comedy, actorul Dragoș Pop propune un show ce decantează, prin umorul caracteristic, metehne pe care societatea le-a normalizat, gesturi devenite automatisme, contradicții înglobate în firescul cotidian și prejudecăți care, odată scoase la iveală, sunt o sursă inepuizabilă de amuzament. În acest nou spectacol interactiv, spectatorul va avea ocazia să își reevalueze convingerile și să își exerseze simțul umorului sub asaltul unei comedii curajoase, ce comentează cu o (auto)ironie fină absurdul traiului noastre de zi cu zi.

Inspirându-se din viață și din ridicolul inerent sensibilităților contemporane, tot mai greu de satisfăcut într-o lume atinsă de morbul corectitudinii politice, Dragoș Pop își construiește fiecare stand-up cu o migală documentaristică care îi garantează relevanța și impactul. Dincolo de garanția unui râs eliberator, spectacolele sale își asumă și un rol curativ, mizând pe capacitatea comediei de a schimba lumea prin reflectarea ei într-o oglindă răsturnată.

„O să vorbesc despre ardeleni, o să fie și vreo 40 de one-line-re în care o să vorbesc despre relația mea cu ungurii, cu unguroaica mea – soția mea, mai exact. O să vorbesc despre bărbați și cum ajung să se sensibilizeze. O să vorbesc despre Social Media și despre prietenul nostru cel mai bun – Algoritmul. O să vorbesc un pic despre limba română, despre niște spioni, despre lumea teatrului… O să fie funny. O să fie multe și cu tentă erotico-sexuală, dar nu hardcore. Și, evident, voi vorbi despre prostiile de zi cu zi: de ce nu se mai aduc flori la întâlnire, de ce îi urăsc pe trotinetiști, de ce se înghesuie lumea la intrarea în autobuz, de ce la magazine se schimbă mereu locul produselor…”, spune Dragoș Pop.

Spectacolul  Nu e bine, copii! este regizat de Dragoș Pop, iar maestru de lumini este Jenel Moldovan. Regia tehnică este semnată de Ioan Negrea, iar sonorizarea de Vlad Negrea.

Biletele sunt disponibile online pe platforma bilete.ro.

 

 

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu