Două zile de business serios la “Cluj Business Days”

Clujul găzduieşte în perioada 25-26 septembrie o nouă ediţie a Cluj Business Days, care va fi organizat de această dată la Grand Hotel Italia.

Potrivit organizatorilor, 30% dintre cei care au participat la sesiunile anterioare de business networking au apreciat la peste 100.000 lei valoarea potenţială a afacerilor pe care le pot realiza fructificând lead-urile obţinute. Andy Szekely, care va susţine o prezentare în cadrul work-shop-ului „Business Networking şi importanţa relaţiilor pentru succesul unei afaceri” declară: „Am învăţat de la câţiva oameni de afaceri un lucru foarte important, care te-ar putea ajuta şi pe tine: succesul nu se obţine prin muncă grea, ci prin networking!”

„Indiferent în care stadiu al afacerii sau al carierei se află, un antreprenor sau manager poate găsi la Cluj Business Days posibilităţi variate de a genera oportunităţi de business. De la conferinţe, workshop-uri, mese de dezbatere, sesiuni de networking, acţiuni pentru start-up-uri, sesiuni de pitching,  până la promovarea afacerii în cadrul zonei de expoziţie sau seri speciale de socializare ale comunităţilor, Cluj Business Days le oferă un cadru unic de socializare, cu rezultate imediate, celor 700 de participanţi aşteptaţi la eveniment. Dacă participaţi la o sesiune de microîntâlniri, la o sesiune open şi folosiţi aplicaţia de matchmaking în limita statistică de la ediţiile anterioare, puteţi genera în medie 169 de leaduri (25+74+70) şi o probabilitate de 70% de a genera afaceri de peste 10.000 de lei în urma fructificării acestor oportunităţi (conform celor declarate de participanţii de la Oradea şi Craiova de anul acesta). Ceea ce înseamnă o bază de date valoroasă şi un ROI de peste 25 de ori investiţia iniţială în tichetul de acce”, arată Laszlo Pacso, coordonatorul proiectului.

Infografic 2

Costurile tichetelor de acces precum şi formularul de înscriere se găsesc pe pagina dedicată cluj.businessdays.ro. Înscrierile se mai pot face până marţi, 24 septembrie, ora 15.00

Printre speakerii invitaţi ai acestei ediţii se număra personalităţi din lumea afacerilor precum Marius Ghenea, Dragoş Anastasiu, Adrian Cioroianu, Norbert Lőrincz, Bruce Mallord, Andy Szekely, Mihai Stănescu, Felix Daniliuc, Marius Radu, Simona Baciu, Mihaela Rus, Voicu Oprean, Gabriela Pacso, Madi Rădulescu, Sorina Bradea, Amalia Sterescu, Ilinca Păun, Dorotheea Petre, Marius Ştefan, Eusebiu Burcaş, Marcel Borodi, Ovidiu Toader.

Distribuie:

Postaţi un comentariu