Două sute de jandarmi vor asigura ordinea și siguranța publică la Mănăstirea Nicula

Peste 220 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, în cooperare cu poliţişti şi pompieri, vor asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică în zona de desfăşurare a activităţilor ocazionate de procesiunea ce va avea loc la Mănăstirea Nicula din perioada 14-15 august.

Jandarmii vor fi prezenţi încă de luni, atât pe traseele de afluire-defluire, în zona mănăstirii şi în interiorul acesteia, cât şi pe timpul procesiunii religioase, de la Biserica Sfântul Nicolae din Gherla la Mănăstirea Nicula, pentru evitarea producerii oricăror fapte de natură antisocială.

Măsurile luate vor viza instituirea unor dispozitive preventive şi reactive, prin acţiuni de patrulare, observare, supraveghere şi la nevoie, de intervenţie, atât în proximitatea locului de desfăşurare a evenimentului, cât şi pe traseele care converg către locaţia evenimentului.

Jandarmii fac apel către participanții la procesiune să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să evite consumul de alcool, să îşi supravegheze obiectele de valoare deţinute şi să evite implicarea în orice fel de incident. Dacă este necesar, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. CheThatzean says:

    aoleu… au cam incurcat-o enoriasii… fugiti fratilor ca va omoara aia cu gazele…

Postaţi un comentariu