Două colecții de toamnă-iarnă, la ceas aniversar: „Gina Butiuc – JUST: 15 years”

Are o poveste facinantă în spate, 15 ani de experienţă, 30 de colecţii, sute de ţinute create la comandă, dar şi un stil inconfundabil. Gina Butiuc a făcut primele haine (purtabile) la vârsta de 12 ani, iar de atunci nu s-a oprit din desenat, creat şi … visat. Iar când visul nu a mai fost de ajuns, l-a transformat în realitate, o realitate dură pe alocuri, riguroasă, dar frumoasă, care se mulează pe sufletul fiecărui client în parte, aducându-le atât acestuia, cât şi designerului, o mare satisfacţie.  Gina Butiuc a început acest business la vârsta de 30 de ani.

La o distanţă de 15 ani de la momentul zero, Gina Butiuc va prezenta miercuri, 25 octombrie 2017, începând cu ora 20.00, la Centrul de Cultură Urbană Casino din Cluj-Napoca evenimentul „Gina Butiuc – JUST: 15 years”, eveniment de fashion în cadrul căruia vor fi lansate colecțiile pret-à-porter și couture-à-porter pentru femei și bărbați destinate sezonului toamnă-iarnă 2017-2018.

Cele două colecții sunt lansate la ceas aniversar, iar moto-ul colecției este unul pe măsură:„You don’t have to be cool. JUST stay true!”

Construit pe tipare clasice, tăieturi riguroase și combinații cromatice surprinzătoare, stilul Gina Butiuc este centrat pe omul căruia îi este destinat costumul, pe pricipiul conform căruia haina trebuie să fie o extensie a persoanei căreia îi este destinată. Consacrată prin realizarea costumelor bărbatești bespoke, Gina Butiuc preia inclusiv în realizarea ținutelor pret-à-porter pentru femei acuratețea și rigoarea liniilor caracteristice stilului masculin, aplicate în texturi lejere ce pun în evidența corpul uman, într-o cromatică luminoasă și detalii de structura fără echivoc.

Dincolo de tendințe

Racordate subtil la tendințele sezonului următor, noile colecții păstrează liniile ce definesc stilul Gina Butiuc promovând definirea stilului personal, dincolo de orice curente ori tendințe în modă.

Evenimentul este prezentat de Radu Nechit.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile AICI și AICI.

Biletele la eveniment sunt disponibile aici.

Distribuie:

Postaţi un comentariu