Din 2 mai – linie expres de autobuz din Piața Mihai Viteazu la Aeroportul Cluj

Compania de Transport Public Cluj – Napoca, cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca, anunță  înființarea unei linii expres de transport în comun între Aeroportul Cluj-Napoca și P-ța Mihai Viteazul.

Linia va fi funcțională de marți, 2 mai 2023 și va avea numărul A1E.

Autobuzele vor intra în parcarea aeroportului și va opri atât la terminalul de plecări, dar și la cel de sosiri.  Programul de circulație va fi în concordanță cu valorile de trafic înregistrate  de Aeroport pe durata unei zile.

Călatorii vor putea achiziționa biletele de călătorie direct din mijlocul de transport, utilizând POS-urile, la pretul de 6 lei / calatorie.

Pe durata călătoriei, mijlocul de transport va opri în stații doar la solicitarea călătorilor prin acționarea unui buton de comandă aflat în interiorul vehiculului.

Noua linie de transport, deservită de autobuze electrice, va asigura  interconectivitatea directă între aeroport si centrul orasului, oferind o optiune rapidă si convenabilă pentru clujeni și turiști, precizează Compania de Transport Public Cluj-Napoca.

Potrivit informațiilor existente pe site-ul CTP Cluj, orarul liniei este următorul:

Sur

Distribuie:

Postaţi un comentariu