Daniel David, rectorul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, reales președinte al Asociației Psihologilor din România

Rectorul Universității Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca, profesorul Daniel David, a fost reales, recent, în funcția de președinte al Asociației Psihologilor din România, pentru un mandat de patru ani.

Daniel David, specializat în științe cognitive clinice (psihologie clinică/psihoterapie), a fost inclus în 2019 și 2020 între cei mai citați 2% oameni de știință ai lumii în toate domeniile științei (analize SCOPUS efectuate de Stanford-Elsevier), incluzând domeniul Psihologie și Științe Cognitive (Psychology & Cognitive Sciences).

„Le mulțumesc colegilor mei psihologi pentru încredere și mă simt onorat să fiu reales ca președinte al Asociației Psihologilor din România (APR), organizația istorică a psihologilor din țară.

Dacă în primul mandat ca președinte (2017-2021) am avut ca misiune restartarea APR și crearea de mecanisme funcționale pentru reconstrucție, aspecte care au dus la stabilizarea și consolidarea organizației, noul mandat (2021-2025) va fi focalizat, alături de ceilalți colegi din structurile de conducere ale APR, pe utilizarea acestor mecanisme (și a altora deja planificate) pentru dezvoltarea organizației”, a transmis prof. univ. dr. Daniel David.

Asociaţia Psihologilor din România (APR) este o organizație profesională a psihologilor cu rolul de a stimula psihologia ca ştiinţă şi de a asigura legătura bidirecţională cu practica psihologică, în scopul evoluţiei ştiinţei psihologice şi profesiei de psiholog cu toate specializările sale.

Distribuie:

Postaţi un comentariu