Cursă aeriană nouă, Cluj-Memmingen (München Vest)

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj împreună cu compania Wizz Air anunță o nouă rută care va conecta Transilvania de Germania. Începând cu 28 martie 2016, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, Wizz Air, va opera de la Cluj două zboruri pe săptămână, luni și vineri, către Aeroportul Memmingen (München Vest).

Astfel, numărul destinaţiilor germane disponibile de pe Aeroportul Internaţional Cluj ajunge la 5, destinaţia Memmingen deservind capitala statului federal Bavaria, München. Aeroportul din Memmingen este al treilea aeroport ca mărime din Bavaria, iar biletele spre această destinaţie vor fi puse în vânzare începând de astăzi, pe www.wizzair.com.

Destinaţia Memmingen va fi operată de pe Aeroportul Internaţional Cluj începând cu programul de vară 2016, când compania Wizz Air a anunţat şi mărirea frecvenţelor de operare săptămânale pe următoarele rute: Bruxelles Charleroi (de la 3 la 4), Malmö (de la 2 la 3) şi Nüremberg (de la 2 la 3).

În prezent, Aeroportul Internațional Cluj oferă peste 23 destinații regulate, spre 11 țări de destinație, din Europa și Orientul Mijlociu, operate de către companiile aeriene Tarom, Lufthansa, Wizz Air și Vueling.

Postaţi un comentariu