Cum poți să te lași de fumat cu ajutorul baloanelor de săpun?

Victor Miron, inițiatorul campaniei „Cărțile pe față” și totodată autorul cărții cu același nume, va citi, în premieră, joi, 12 februarie, de la ora 20:00 în Mint Bistro, textul „Lasă-mă să te las”. Textul este o ficțiune care spune povestea unui tânăr ce s-a lăsat de fumat cu ajutorul baloanelor de săpun. Inedita metodă va fi dezvăluită curioșilor în cadrul clubului de lectură „Vocea cititorului”, demarat de echipa Cărțile pe față în urma ideii venite din partea Mariei Timsac.

Participanții nu sunt nevoiți să citească povestirea sau cartea înainte de întâlnire, întrucât textul va fi citit cu voce tare în cadrul întâlnirii.

„Cât despre textul ce urmează să fie citit, am vrea și noi să-ți spunem mai multe. Știm că e o poveste haioasă, știm că are o morală interesantă, știm că dacă este vorba de Victor Miron vom fi plăcut surprinși, însă suntem la fel de nerăbdători ca tine.. să-i citim rândurile și să citim printre rânduri”, spun organizatorii.

„Dacă ești tânăr și fumezi, crede-mă că sunt atât de multe alte lucruri frumoase pe care poți să le faci ca să ai viața mai frumoasă. Ai grijă de corpul tău! Este singurul pe care îl ai în această viață. Iar dacă te plictisești, în loc să aprinzi o țigară, mai bine suflă în baloane de săpun, ” spune dr. Hedi Hoka în postfața viitoarei cărți.

Clubul de lectură este inclus și în calendarul de activități al Capitalei Europene de Tineret – Cluj-Napoca 2015, iar în această săptămână clubul ajunge la cea de-a XI-a ediție.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Vipercig says:

    cred ca ar fi cea mai ieftina metoda prin care sa renunti la fumat… daca ar functiona. Oricum nu cred ca i s-ar parea niciunui fumator amuzant, ca atunci cand doreste sa fumeze sa isi scoata sticluta si sa faca baloane

Postaţi un comentariu