Cu „garsoniera” mobilă la Untold. Doi brașoveni și-au transformat mașina în locuință

Foto: Dan Bodea

Doi tineri din Brașov au găsit soluția cea mai practică pentru a înnopta în Cluj pe durata Festivalului Untold (30 iulie-2 august). Marian și Iulia și-au transformat mașina în garsonieră și au „campat” în spațiul pus la dispoziție de organizatori în Livada Palocsay, în spatele Bazei Sportive „Dan Anca” a Universității Cluj, situată pe Aleea Detunata.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Chiar dacă nu a fost cea mai ieftină soluție, confortul este asemănător condițiilor de acasă, spun cei doi tineri. Deși campingul este dotat cu toate facilitățile necesare, dușuri, toalete sau apă curentă, mini camper-ul brașovenilor nu se lasă mai prejos,  iar spațiul este ideal pentru ca două persoane să se bucure de tot confortul necesar.

 „Am venit din Brașov pentru patru zile cu această „garsonieră” mobilă. Este locuința noastră de UNTOLD din acest an. Avem pat de două persoane care se trage, avem frigider, aragaz, chiuvetă. Sistemul l-am făcut împreună cu fratele meu. Am plecat din Brașov miercuri, am dormit în Sighișoara și joi am ajuns la Cluj. Doar de anul acesta ne-am gândit să improvizăm această locuință, dar ne pare rău că nu ne-a venit ideea mai devreme. Suntem legați la curent, avem prize pentru încărcat telefoanele, pentru alimentat frigiderul și așa mai departe. Este o soluție practică având în vedere că locurile de cazare la festival s-au epuizat destul de rapid. Pe noi ne-a costat tot aranjamentul în jur de 2000 de euro, dar vara asta avem în plan să mergem în mai multe locuri și ca urmare toată investiția în amenajare a meritat”, a precizat pentru Transilvania Reporter, Marian Boriceanu

1IMG_9081

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

„Nu există dezavantaje în cazul acestei locuințe”, spune Iulia, prietena lui Marian. „Avem și toaletă ecologică pe care o plasăm într-un cort, avem și duș, dar nu cred că le vom folosi pentru că în camping  avem facilități oferite de organizatori”, precizează tânăra din Brașov. Alături de prietenul ei nu a reușit să ajungă la alte festivaluri până acum, dar își propune să trăiască pe viu anul viitor și experiența festivalului Electric Castle. În ceea ce privește ideea pe care au avut-o, nu este exclus să o transforme la un moment dat într-un business. „Ne-am gândit la posibilitatea aceasta, dar deocamdată vrem doar să ne bucurăm de cele patru zile de festival. Pentru asta am venit”, au declarat brașovenii.

Postaţi un comentariu