Concursul de scurt metraje pe tema traficului de persoane în cadrul TIFF 2016

Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane (ANITP) lansează astăzi, 26 aprilie 2016, în parteneriat cu Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF 2016), concursul de scurt metraje pe tema traficului de persoane „Fighting Human Trafficking”.

Proiectul se adresează cineaştilor amatori sau profesionişti din România şi îşi propune să promoveze mesajele care vor contribui la conştientizarea şi sensibilizarea publicului cu privire la fenomenul traficului de persoane, măsurile de prevenire a acestui fenomen, precum şi integrarea şi recuperarea psiho-socială a victimelor.

Înscrierile se fac până la data de 23 mai 2016. Formularul de înscriere, completat în întregime, listat şi semnat, împreună cu un DVD care va conţine filmul se vor trimite la Centrul Regional Împotriva Traficului de Persoane Cluj-Napoca. (B-dul 21 decembrie 1989, nr. 58, Cluj-Napoca, judeţul Cluj), cu mențiunea „Concursul Fighting Human Trafficking TIFF 2016”.

Pentru a fi eligibile, filmele trebuie să aibă o durată între trei şi 15 minute, să se încadreze în tema  proiectului şi să îndeplinească toate condiţiile de participare din Regulamentul concursului.

Organizatorii vor selecta cele mai bune filme dintre cele înscrise, care vor fi premiate şi prezentate în cadrul unui eveniment special din cadrul TIFF 2016.

Premii

Se vor acorda trei premii: premiul I – 500 euro, premiul al II-lea – 300 euro şi premiul al treilea – 200 euro, oferite de către Avangarde Software Cluj-Napoca şi Diana Trans Mureş.

Postaţi un comentariu