Coloanele sonore ale filmelor celebre se aud la Cluj, în cadrul „Simfoniei Filmelor”

Orchestra Agile sub bagheta dirijorului Kovács Dalma Lidia invită iubitorii de muzică și film la un eveniment special aflat la a doua reprezentație în cadrul Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF. „Simfonia Filmelor” va avea loc astăzi, 15 octombrie, de la ora 20:00, la Opera Națională Română, Cluj-Napoca. În cadrul evenimentului, clujenii se vor putea bucura de un program muzical ce va reuni coloanele sonore ale unor filme celebre precum „Gladiatorul”, „Harry Potter”, „Pirates of the Carribean”, „Pearl Harbor”, „The Lord of the Rings”, „Game of Thrones” şi alte surprize.

Spectacolul va fi moderat de către tenorul Tiberius Simu care va încânta publicul cu vocea sa și va contribui la experiența audio-vizuală oferită prin intermediul combinației dintre muzica simfonică și proiecțiile realizate în timpul concertului.

Biletele se pot achiziționa de la Casieria Operei Naționale Române, iar prețurile variază în funcție de locul ales astfel: 10, 15, 20, 25, 30 și 50 de lei.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu