Co-președintele PNL Cluj, Marius Nicoară, a demisionat. Daniel Buda rămâne președintele filialei clujene

Co-președintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, a anunțat duminică, prin intermediul unei scrisori deschise, că demisionează din funcția pe care o ocupa din anul 2002, apreciind faptul că partidul a cunoscut multe succese în mandatul său, pe care în ultima perioadă îl împărțise cu celălalt co-președinte, europarlamentarul Daniel Buda, care a explicat că a fost informat în legătură cu această decizie, dar nu cunoaște motivele.

Co-președintele PNL Cluj, Marius Nicoară, și-a anunțat duminică demisia din această funcție, pe care o ocupa din anul 2002, prin intermediul unei scrisori deschise.

„Mandatele mele la conducerea filialei au cunoscut şi performanţe, şi eşecuri, şi lumini, şi umbre, aşa cum e normal în viaţa politică, mai ales într-o perioadă atât de lungă şi cu atât de mari transformări în societatea noastră. Am traversat şi ani de opoziţie, şi de guvernare, contribuind cu reprezentanţi ai PNL-Cluj la nivelul executivului şi în parlament. Unii au confirmat, alţii au dezamăgit. Când a fost cazul, mi-am cerut scuze public pentru susţinerea acordată unor colegi care nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor noastre şi ale comunităţii. Majoritatea liberalilor clujeni au adus însă de-a lungul timpului, prin prestaţia lor politică şi administrativă, la diferite niveluri, beneficii judeţului nostru şi României”, a spus Nicoară în scrisoare.

Senatorul clujean și-a explicat decizia motivând că demisia sa facilitează schimbul de generații, însă pentru moment conducerea filialei PNL Cluj va fi asigurată de europarlamentarul Daniel Buda, celălalt co-președinte al partidului, care a declarat că discutase cu Marius Nicoară anterior publicării scrisorii de demisie.

„A fost o colaborare bună la nivelul partidului atât cu el cât și cu ceilalți care au fost în această poziție. Am avut rezultate bune la alegerile la care am lucrat împreună și dincolo de acest gest el va rămâne o voce autorizată în Cluj. Conform procedurilor, eu voi asigura conducerea”, a explicat Daniel Buda.

 

1 Comentariu

  1. Petrache Lupu spune:

    De ce demisioneaza ? Conducerea unui auto cu o alcoolemie peste limita legala admisa ?Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Daaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!

Postaţi un comentariu