Clujenii vor avea Târg de Crăciun. Participarea va fi restrânsă la 2.000 de persoane simultan

Foto: Dan Bodea

După doi ani, Târgul de Crăciun va fi organizat din nou la Cluj-Napoca. Primarul Emil Boc a anunțat că acesta se va desfășura într-un cadru restrâns, în limitele impuse de legislația privitoare la prevenirea răspândirii coronavirusului.

Târgul de Crăciun se va desfășura în perioada 26 noiembrie – 31 decembrie, în Piața Unirii din centrul Clujului. Astăzi, legea prevede ca asemenea manifestări să aibă loc cu ocuparea a 30 la sută din capacitatea spațiului, astfel că la târg vor putea participa, simultan, doar 2.100 de persoane, a spus Emil Boc la Ziua Live.

Tot din cauza restricțiilor, la Târgul de Crăciun vor fi amplasate doar 46 de căsute cu produse tradiționale, aproape jumătate față de cele de acum doi ani,  și nu va fi amplasată o scenă pentru concertele de colinde și spectacolele folclorice. Acestea se vor desfășura lângă bradul ce va fi ridicat în mijlocul pieței.

Primarul Emil Boc a mai spus că în zilele următoare se va decide și dacă intrarea la Târgul de Crăciun se va face, sau nu, în baza certificatului verde de vaccinare.

 

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Ilie Mihaela says:

    Cu certificat verde ar fi de dorit.

Postaţi un comentariu