Clujenii își pot lua rămas bun de la profesorul Nicolae Miu. Funeraliile vor avea loc duminică.

Potrivit anunțului făcut de familia Profesorului Nicolae Miu, toți cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu renumitului medic clujean, o pot face la:

– priveghiul care va avea loc sâmbătă 6 Ianuarie ora 20.00 în Capela Mare (Nouă) a Cimitirului Mare din Manastur / Cluj-Napoca
– expunerea publică de duminică 7 Ianuarie orele 11-13 în Holul Casei Universitarilor, str. Mihail Kogălniceanu Cluj-Mapoca
– înmormântarea care se va desfășura duminică 7 Ianuarie ora 14.00 în Capela Mare (Nouă) a Cimitirului Mare din Manastur / Cluj-Napoca.

Medicul pediatru Nicolae Miu a decedat, în data de 4 ianuarie, la vârsta de 81 de ani.

Cu o carieră impresionantă, prof. dr. Nicolae Miu, a fost specialist în pediatrie, gastroenterologie şi hepatologie şi diabet și boli de nutriţie și și-a dedicat întreaga viață sănătății copiilor.
Nicolae Miu a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” în anul 1966.
A vindecat cazuri grave, a scris tratate, în premieră pentru România, a condus Facultatea de Medicină a universității noastre, a ridicat o clădire nouă la Clinica de Pediatrie II din Cluj-Napoca şi a înfiinţat Clinica de Nefrologie, Dializă şi Toxicologie Pediatrică, împreună cu dr. Aurel Bizo.
A fost decan și cadru didactic al Facultății de Medicină din cadrul UMF Cluj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu