CJ Cluj a majorat taxa plătită de sportivi, pentru utilități, la Cluj Arena. Vor fi modificate și tarifele pentru parcarea subterană a stadionului

Foto: Dan Bodea

Consiliul Județean Cluj a aprobat taxele și tarifele aferente anului 2022. Dacă în cea mai mare parte acestea rămân la nivelul anului în curs, modificarea cea mai importantă îi vizează pe sportivi și pe beneficiarii parcării subterane a stadionului Cluj Arena.

Astfel, conform forului județean, în 2022 va fi majorată taxa pentru utilități sportivi, aceasta reprezentând contravaloarea utilizării dușurilor de la vestiare precum și a spațiilor încălzite și iluminate.

De asemenea, au fost introduse noi tarife, respectiv pentru parcare subterană pe termen nelimitat – abonament pentru persoanele juridice, pentru încărcare folosind stația electrică, precum și taxa de folosire plus acoperire a gazonului pentru concerte, festivaluri, spectacole și întruniri cu caracter comercial, a anunțat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Acesta a mai subliniat că din dorința de a încuraja utilizarea serviciilor oferite de către instituția pe care o reprezintă s-a considerat oportun ca taxele și tarifele pentru acestea să nu fie modificate în mod substanțial. Alin Tișe estimează că în anul ce urmează, în contextul pandemic actual, Consiliul Județean Cluj va realiza venituri cel puțin egale celor din 2021.

În acest sens, taxele și tarifele ce vor fi practicate anul viitor de Direcția de Urbanism și Amenajarea Teritoriului, Direcția Juridică, Serviciul Centrul Național de Informare Turistică Cluj și taxele suplimentare de utilizare a drumurilor județene administrate de Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat al județului Cluj rămân neschimbate.

Distribuie:

Postaţi un comentariu