Ciclomoșii au colindat pe străzile Clujului

Foto: Dan Bodea

Și în acest an echipa Clujul Pedalează a oferit o surpriză clujenilor de Sfântul Nicolae. Ciclomoșii au umplut de culoare și voie bună străzile din centrul orașului și adus multe zâmbete pe fața oamenilor.

Câteva zeci de pasionați ai pedalatului s-au adunat în această după masă în Piața Unirii cu lanțurile de la biciclete bine unse și echipați în costume de moș pentru a participa la a cincea ediție a Ciclomoșului.

ciclomosi 2

Moșul și ajutoarele sale au pedalat pe un traseu care a pornit din Piața Unirii și a continuat pe Bulevardul Eroilor, prin Piața Avram Iancu, Calea Dorobanților, Aleea Bibliotecii, Bulevardul 21 Decembrie 1989, strada Memorandumului, strada Petru Maior și Piața Păcii.

copii spectacol mos

Cursa moșilor s-a încheiat la Casa de Cultură a Studenților unde copiii de la Școala Generală Emil Isac, Liceele speciale cu deficienţe de vedere şi auz și Școala Speciala Kozmuta Flora au susținut un spectacol de Moș Nicolae. Pe scenă au urcat și artiștii Arpi Muzic Band, Mircea Vintilă, Ovidiu Mihăilescu, Trupa “Joi”, Radu Gheorghe, Emeric Imre, Magda Puskas & Rares Suciu și Ioan Onisor.

La final ciclomoșii au împărțit sute de pachete cu daruri, dulciuri, haine, jucării și rechizite copiilor de la aceste școli.

copii cadouri 1 copii cadouri 2

Fotografii realizate de Dan Bodea.

Postaţi un comentariu