CFR, la două victorii de titlul de campioană

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj este la două victorii de al patrulea titlu de campioană și depinde doar de rezultatele ei, după ce luni, FCSB a pierdut surprinzător cu 0-1 în fața lui Poli Iași. Cu acest rezultat, feroviarii au rămas pe primul loc la un punct distanță de echipa din capitală.

FCSB a primit o lovitură neașteptată din partea moldovenilor, care au câștigat partida de la Iași prin golul fostului stelist, Adrian Cristea. Atacantul a finalizat un contraatac al ieșenilor chiar în minutul 89, schimbând radical planurile pentru titlu ale celor de la FCSB.

Cu acest rezultat, CFR-ul are 44 de puncte, în timp ce FCSB are 43, astfel că feroviarii își au soarta în propriile mâini și cu două victorii pot câștiga titlul indiferent de rezultatele echipei de pe locul 2.

”La final ne-am bucurat puțin și moderat, pentru că nu este nimic rezolvat. Sigur, avem prima șansă, dar ne vom bucura când vom fi matematic campioni. Este o satisfacție pentru că cei de la Iași au făcut un meci mare. Presiunea asupra lui Qaka și-a spus cuvântul, fotbalist foarte bun și interesant”, a spus Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj.

Programul lui FCSB în ultimele două etape din play-off-ul Ligii 1

Luni, 14 mai, ora 20:45: CS Universitatea Craiova – FCSB, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1
Sâmbătă, 19 mai, ora 18:00: FCSB – Astra Giurgiu, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

Programul lui CFR Cluj în ultimele două etape din play-off-ul Ligii 1

Duminică, 13 mai, ora 21:30: Astra Giurgiu – CFR Cluj, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1
Sâmbătă, 19 mai, ora 18:00: CFR Cluj – Viitorul, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu